Ηλεκτρονική Έκδοση

Άγρια και απάνθρωπη χαρακτήρισε την επίθεση ο πρόεδρος της Βουλής, Φ. Πετσάλνικος

Επίθεση εναντίον του προέδρου της ΓΣΕΕ

Τελευταία ενημέρωση:

Επίθεση από ομάδα αγνώστων, με μπουκάλια και γιαούρτια, στη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή, δέχθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος. Δέχτηκε και χτυπήματα από αγνώστους.

O πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος αποχωρεί υποβασταζόμενος από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας λίγο μετά την επίθεση που δέχθηκε O πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος αποχωρεί υποβασταζόμενος από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας λίγο μετά την επίθεση που δέχθηκε To σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ είχε ανεβεί στο βήμα προκειμένου να απευθυνθεί στους διαδηλωτές που, συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή, διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο με το οποίο περικόπτονται μισθοί και επιδόματα στο δημόσιο τομέα και αυξάνονται οι έμμεσοι φόροι.

Αρχικά, εναντίον του Γ. Παναγόπουλου εκτοξεύθηκαν γιαούρτια και μπουκάλια με νερό, ενώ άγνωστοι κινήθηκαν εναντίον του και τον γρονθοκόπησαν.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, μεταφέρθηκε στον "Ευαγγελισμό".

Άγρια και απάνθρωπη χαρακτήρισε την επίθεση κατά του Γ. Παναγόπουλου, ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος.

"Τέτοια επεισόδια είναι παραπάνω από απαράδεκτα" τόνισε, προσθέτοντας ότι "ο ελληνικός λαός μας παρακολουθεί όλους... και μας κρίνει".

Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την καταδίκη του. "Τούτη την ώρα όλες οι κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις έχουν στόχο να αποτραπεί αυτή η κατάσταση. Πρέπει ενωμένοι να δράσουμε για να μπορέσουμε να έχουμε νίκες. Τέτοιες, λοιπόν, ενέργειες όχι μόνο δεν βοηθάνε αλλά στρώνουν το χαλί αυτής της πολιτικής", πρόσθεσε.

Με ανακοίνωσή της, η ΓΣΕΕ κάνει λόγο για "άνανδρη" και "δολοφονική επίθεση και "φωτογραφίζει" την ΚΟΕ, συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, ως υπεύθυνη, υποστηρίζοντας ότι άνδρες που κρατούσαν σημαίες της οργάνωσης μετείχαν στο περιστατικό (περισσότερα, εδώ).

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

33 σχόλια

31 Ο/Η video έγραψε: (πριν 10 έτη)
Καλά ρε παιδία, δεν φαίνεται να είσαστε εκεί. Δεν ακούσατε το βούϊσμα του κόσμου μόλις εκδηλώθηκε το επεισόδιο σε βάρος του Παναγόπουλου. Η κυριάρχη έκφραση και θέση ήταν "του π...η καλά του κάνανε" και σχεδόν όλοι τρέχανε να δούν το αξιοθέατο και γιατί όχι να αξιοποίησουν το κάφέ ή γιαούρτι που ήθελαν να έχουν.
Να το θέσω σαν ερώτημα. Άδικο είχαν ??
32 Ο/Η Μάριος έγραψε: (πριν 10 έτη)
Το χάϊδεμα προς την αριστερά (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, αναρχοκομπλεξικοί) έχει κρατήσει πολύ. Αν θέλουν και άλλο γύρο (αυτό εννοεί η Παπαρήγα?) να μας το πουν για να προλάβουμε να ανοίξουμε πάλι τα ξερονήσια. Τώρα υπάρχει και ανταγωνισμός. Τα θέλουν και οι Γερμανοί.
33 Ο/Η Γιώργος έγραψε: (πριν 10 έτη)
Ενώ ο τόπος σφαδάζει, ενω και τα παιδιά της κουνιας ξέρουν ποιοι φταίνε και ποιοι φέρανε τη χώρα σ' αυτό το χάλι, ωστόσο υπάρχουν καποιο άνθρωποι που κυκλοφορούν μεταξύ μας που έχουν περίεργες θέσεις αν μπορούμε βέβαια να πουμε θέσεις αυτά τα λιβελήματα των παρα πάνω "κυρίων".
Τέλος πάντων οι θέσεις αυτές λεγω, κάποτε με πληγώνανε, γιατί πίστευα πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιας ποιότητας και τέτοιου επιπέδου άνθρωποι. Τους λυπόμουνα για τ΄πίστευα πως κακιές συγκυρίες και λόγοι ανωτερας βιας τους όταν ήταν παιδιά τους στερήσανε τη στοιχειώδη μόρφωση ωστε να μην μπορούν να δουν και να διακρίνουν απλά πράματα. Αργότερα συμπέρανα πως είναι φυσική συνέπεια και πως το κοινωνικό περιβόλι βγάζει και τέτοια "φρούτα" και δεν αξίζει τον κόπο κανείς ν' ασχοληθεις μαζί τους
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 33

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
ΓΣΕΕ
Απεργίες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας
Για το ίδιο θέμα
Καταδικάζει τα γεγονότα στο Σύνταγμα το ΚΚΕ
ΓΣΕΕ κατά ΚΟΕ για την επίθεση στον Γ. Παναγόπουλο
Υποκινητές βλέπει ο Γ. Πεταλωτής πίσω από τα επεισόδια