Ηλεκτρονική Έκδοση

Νέα ηγεσία στο Ελληνοαμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο

Εξελέγη το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ελληνοαμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου (ΕΕΣ) στο 23ο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ με τη συμμετοχή 18 ομοσπονδιών-μελών, 42 αντιπροσώπων, 8 πρώην προέδρων και 5 παρατηρητών.

Ο ρόλος και η αποστολή του ΕΕΣ καθώς και η ανάγκη ανασυγκρότησης του Συμβουλίου με στόχο να υπάρξει κοινή φωνή στα εθνικά θέματα εν μέσω των δύσκολων στιγμών που περνάει η Ελλάδα ήταν κοινός τόπος όλων των ομιλητών.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους: Παύλο Κοτρώτσιο (πρόεδρο), Δημήτρη Ροζανίτη (Α΄ αντιπρόεδρο), Χρήστο Χρηστάκη (Β΄ αντιπρόεδρο), Κώστα Κουτράκο (Γ΄ αντιπρόεδρο), Ανδριάννα Φιλιώτη (γραμματέα), Στέλλα Κοκόλη (Β΄ γραμματέα), Βασίλη Ματαράγκα (ταμία) και Κώστα Χατζηστεφανίδη (Β΄ ταμία).

Ο νέος πρόεδρος Παύλος Κοτρώτσιος, μετά την εκλογή του, δήλωσε: "Άμεση προτεραιότητά μας είναι η διεύρυνση της οργάνωσης με νέα μέλη (Ομοσπονδία Ιατρών, Δικηγόρων και άλλων οργανισμών), η αναδιοργάνωσή μας, ο συντονισμός, η στελέχωση των διαφόρων επιτροπών με καθαρούς στόχους και η ενημέρωση πρώτα των μελών και των φορέων, αλλά και του κοινού για τα προβλήματα και τα κοινά θέματα του Ελληνισμού".
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Ομογένεια
ΗΠΑ