Έντυπη Έκδοση

Ημέρα μνήμης και αργίας για τη Marfin η 5η Μαΐου

Την 5η Μαΐου ως ημέρα μνήμης και αργίας για τη Marfin όρισε ο πρόεδρος του Ομίλου, κ. Ανδρ. Βγενόπουλος. Επιπροσθέτως, όπως αναφέρει σε επιστολή που διανεμήθηκε στους εργαζομένους της τράπεζας, το τραγικό κατάστημα στη Σταδίου δεν θα λειτουργήσει ποτέ ξανά.

Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι ποτέ δεν έχει υπάρξει επίπτωση σε έναν εργαζόμενο που έχει απεργήσει ούτε για την προαγωγή του ούτε για τη μισθολογική του εξέλιξη ούτε για το bonus του. Αφήνει αιχμές για την ταυτότητα των δραστών, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «τα ασύστολα ψεύδη των ανώνυμων ή "επώνυμων" δήθεν συναδέλφων υιοθετήθηκαν χωρίς κανέναν έλεγχο αλλά, αντίθετα, με ενθουσιασμό από όλους αυτούς που ψάχνουν αφορμή για να τα βάλουν με το κεφάλαιο και την "κακή εργοδοσία", από αυτούς που τα κομματικά τους στελέχη και οι θιασώτες τους φώναζαν έξω από κατάστημα "κάψτε τους" και πετούσαν πέτρες σε αυτούς που προσπαθούσαν να διασωθούν».

Ως προς την ουσία, όμως, του τραγικού περιστατικού, διαβεβαιώνει το προσωπικό του ότι δεν πρόκειται να ησυχάσει ποτέ αν δεν βρεθούν και δεν τιμωρηθούν οι δολοφόνοι των συναδέλφων. Καταλήγει αναφέροντας ότι «για τους ηθικούς αυτουργούς και τους κομματικούς και συνδικαλιστικούς μηχανισμούς που τους συντηρούν και τους φανατίζουν, ας λογοδοτήσουν στην οικογένειά τους, στην κοινωνία και στον Θεό».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Marfin
Για το ίδιο θέμα
Σοβαρές παραλείψεις κόστισαν ζωές στο κατάστημα της Marfin στη Σταδίου