Ηλεκτρονική Έκδοση

Σήμερα το Athens Pride 2010

Σήμερα στις 17:00 το απόγευμα θα διεξαχθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Αθήνας (Athens Pride), του οποίου χορηγός επικοινωνίας είναι η «Ε».

Με σύνθημα «Είμαστε Παντού» και το μάτι στραμμένο, στα σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων που πλήττονται από τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης, θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Ιουνίου στην πλατεία Κλαυθμώνος το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Αθήνας, της της λεσβιακής, γκέι, αμφισεξουαλικής και τρανσεξουαλικής κοινότητας.

Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν την Τρίτη οι διοργανωτές του φεστιβάλ ανακοίνωσαν ότι θα ακυρωθούν όλες οι πρωινές δράσεις του φεστιβάλ, σε ένδειξη συμπαράστασης στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (5 Ιουνίου), στις 11 στην πλατεία Κοτζιά.

Κανονικά θα διεξαχθούν στην πλατεία Κλαυθμώνος, οι χαιρετισμοί και η παρέλαση που έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα, καθώς και το βραδινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

«Εμείς οι γκέι, λεσβίες, αμφί και τρανς είμαστε σαφώς μέλη αυτής της κοινωνίας και δεν μπορούμε να δρούμε ερήμην των πολύ σημαντικών γεγονότων στη χώρα μας. Θα ήταν αν μη τη άλλο αστείο να λέμε ότι διεκδικούμε τα δικαιώματά μας κάνοντας πως δεν υπάρχουν το ΔΝΤ, οι περικοπές στις συντάξεις και οι εργατικές κινητοποιήσεις», δήλωσε στην έντυπη έκδοση της «Ε» ο Δημήτρης Τσαμπρούνης και εξέφρασε την επιθυμία να τους ανακαλύψουν και να φωνάξουν μαζί τους και οι άλλες πλευρές,"είτε πρόκειται για κόμματα είτε για εργατικά συνδικάτα".

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Στο διαδίκτυο
Για το ίδιο θέμα
Κραυγή κατά των διακρίσεων