Έντυπη Έκδοση

Ποια κρίση; Οίκος εποχής...

Ποιος είπε ότι ο αγοραίος έρωτας περνά κρίση; Στη Λάρισα, τουλάχιστον, οι «σεξ μπίζνες» τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Μάλιστα, οι επιχειρήσεις του πληρωμένου σεξ δεν «στήνονται» πια σε κακόφημες συνοικίες ούτε σε σκοτεινά σοκάκια και υπόγεια, αλλά σε οίκους υπερπολυτελείας.

Ο οίκος του έρωτα είναι στην ουσία τρεις μεγάλες ανεξάρτητες υπερπολυτελείς κατοικίες με όλες τις ανέσεις, όπου 9 κοπέλες θα παρέχουν υπηρεσίες σε βάρδιες... Ο οίκος του έρωτα είναι στην ουσία τρεις μεγάλες ανεξάρτητες υπερπολυτελείς κατοικίες με όλες τις ανέσεις, όπου 9 κοπέλες θα παρέχουν υπηρεσίες σε βάρδιες... Ενας τέτοιος, ο δεύτερος στην περιοχή, θα εγκαινιαστεί μεθαύριο Τρίτη βράδυ με τη συμμετοχή της ροζ περσόνας Τζούλιας Αλεξανδράτου, που θα καταφθάσει στη Λάρισα για να κόψει την κορδέλα.

Ο νέος οίκος βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα, στον οικισμό της Αμφιθέας και φέρει την επωνυμία «Οίκος Εποχής Soula». Ανήκει στην ίδια ιδιοκτήτρια ανάλογης επιχείρησης που εγκαινιάστηκε προ τριετίας στην Τερψιθέα Λάρισας με την επωνυμία «Villa Erόtica». Οπως δηλώνει η κ. Χρυσούλα, επέλεξε τη Λάρισα γιατί «εδώ έζησα στα νιάτα μου και έχω δεθεί με την πόλη»...

Ο οίκος του έρωτα είναι στην ουσία τρεις μεγάλες ανεξάρτητες υπερπολυτελείς κατοικίες με όλες τις ανέσεις, όπου 9 κοπέλες θα παρέχουν υπηρεσίες σε βάρδιες...

Με προσοχή σε θέματα υγείας, ο πολυδύναμος οίκος ανοχής κυριολεκτικά εκπλήσσει με τη χλιδή και το λούσο. Ντεκόρ διαστημικό, οπτικές ίνες, τζακούζι για έξτρα περιποίηση, περσικά χαλιά και πίνακες εμπνευσμένοι από την αρχαία Πομπηία. Τις σχετικές άδειες ενέκρινε την περασμένη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας, ενώ η επένδυση φτάνει τα 4 εκατομμύρια ευρώ!

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα