Έντυπη Έκδοση

Πρόστιμο στον ΟΤΕ γιατί είναι φθηνός

Επίθεση στην ανεξάρτητη αρχή για την τηλεφωνία (ΕΕΤΤ) εξαπέλυσαν οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, γιατί με χθεσινή απόφασή της επέβαλε νέο εξοντωτικό πρόστιμο στον Οργανισμό για τα νέα φθηνά πακέτα που έχει θέσει σε εφαρμογή.

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΟΜΕ-ΟΤΕ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αφορά την τηλεπικοινωνιακή αγορά, την πρώτη που άνοιξε στη χώρα μας. «Δεν είναι δυνατόν σχεδόν 12 χρόνια μετά το άνοιγμα της αγοράς, οι εταιρείες και οι μέτοχοί τους να απομυζούν τον ΟΤΕ, να εκμεταλλεύονται ρυθμίσεις που θα έπρεπε ήδη να έχουν καταργηθεί, να κατακερματίζουν την αγορά και να εμπαίζουν τους καταναλωτές με αμφιβόλου νομιμότητας και ηθικής πρακτικές», επισημαίνουν με νόημα οι εργαζόμενοι. Καλούν την κυβέρνηση, αλλά και τη διοίκηση του ΟΤΕ να καταγγείλουν αυτή την πολιτική της ΕΕΤΤ και να απαντήσουν σε αυτή την καταχρηστική πολιτική της ανεξάρτητης αρχής.

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), με χθεσινή απόφασή της, απαγορεύει τη διάθεση συγκεκριμένων φθηνότερων οικονομικών πακέτων που προσφέρονται από τον ΟΤΕ. Ο Οργανισμός καλείται να συμμορφωθεί άμεσα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα του επιβάλλεται πρόστιμο 100.000 ευρώ ανά ημέρα. Η απόφαση εκδόθηκε ύστερα από καταγγελίες των εταιρειών HOL Α.Ε., FORTHNET Α.Ε. και WIND Α.Ε.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
ΟΤΕ
Τηλεπικοινωνίες & ευρυζωνικότητα