Ηλεκτρονική Έκδοση

Αναστάτωση από ΑΤΙΑ στη Βόρεια Ελλάδα

Ένα φλεγόμενο Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο (ΑΤΙΑ) έγινε ορατό στη Λάρισα και τα παράλια από τη Χαλκίδα μέχρι και τη Βόρεια Ελλάδα προκαλώντας αναστάτωση σε όσους το είδαν.

Φωτογραφία αρχείου Φωτογραφία αρχείου Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πύρινη σφαίρα, που εικάζεται ότι μπορεί να ήταν και μετεωρίτης, φαινόταν να πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα τη γη και να μεγαλώνει, ερχόμενη από την πλευρά της θάλασσας με κατεύθυνση τον Κίσσαβο, κάπου στο τμήμα μεταξύ Μελιβοίας και Καρίτσας, όσον αφορά στα παράλια της Λάρισας.

Το γεγονός έγινε έντονα αντιληπτό από πολλούς, οι οποίοι και κατέθεσαν αντικρουόμενες μαρτυρίες, σχετικά με το «που» κατευθυνόταν ή μπορεί να έπεσε.

Μάλιστα, στην προσπάθεια αποσαφήνισης του θέματος -γιατί εξετάστηκε και το ενδεχόμενο να επρόκειτο και για φωτοβολίδα S.O.S- έγιναν και θαλάσσιες έρευνες από σκάφη του λιμενικού προς τα βόρεια του νομού, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μέχρις στιγμής πάντως δεν έχει εξακριβωθεί για «τι» ακριβώς επρόκειτο.

(Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

11 σχόλια

11 Ο/Η papas g έγραψε: (πριν 9 έτη)
Τι ΑΤΙΑ και μ........ UFO πεστε το να καταλαβαινει ο κοσμος. Τωρα μας επιασε το εθνικο συναισθημα, που η γλωσσα μας εχει παρα-βιαστει απο ολων των λογιων τα ιδιωματα και λεξεις προερχομενες απο παντου... Το UFO θα κανει την διαφορα?
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 11

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα