Ηλεκτρονική Έκδοση

Κανονικά τα δρομολόγια των τρόλεϊ

Αρρυθμίες την Τετάρτη στις αστικές συγκοινωνίες

Στάσεις εργασίας αντί 24ωρης σε Μετρό, ΗΣΑΠ και λεωφορεία

Τελευταία ενημέρωση:

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο οι εργαζόμενοι στο Μετρό, στον ΗΣΑΠ και στα λεωφορεία της Αθήνας, ενώ χωρίς προβλήματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Κανονικά θα γίνουν τα δρομολόγια των τρόλεϊ.

Οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ) θα πραγματοποιήσουν τελικά στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα, ενώ για το ίδιο διάστημα δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια λεωφορείων. Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν την ίδια ώρα και οι εργαζόμενοι στο Μετρό. Τα τρία από τα τέσσερα σωματεία είχαν ψηφίσει την πλήρη αναστολή των κινητοποιήσεων, όμως το σωματείο των μηχανοδηγών ψήφισε τη συμμετοχή του στη στάση εργασίας.

.Χθες και μετά από προσφυγή της διοίκησης του ΗΣΑΠ, το αρμόδιο δικαστήριο είχε κρίνει παράνομη και καταχρηστική τόσο την προγραμματισμένη για χθες το βράδυ στάση εργασίας όσο και την 24ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει για αύριο Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

Από την πλευρά της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σημειώνει πως δεν έχει κάποια ενημέρωση από τα σωματεία των εργαζομένων για προγραμματισμένες για αύριο κινητοποιήσεις. Ετσι, τόσο τα δρομολόγια στο υπεραστικό δίκτυο του σιδηροδρόμου όσο και αυτά στο προαστιακό θα πραγματοποιηθούν χωρίς απρόοπτα.

Κανονικά θα πραγματοποιούνται επίσης τα δρομολόγια των τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αναστολή των κινητοποιήσεών τους.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Συγκοινωνίες-Μεταφορές
Απεργίες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας
Για το ίδιο θέμα
Προαναγγελία νέων κινητοποιήσεων στις συγκοινωνίες
Στάση στην Ευελπίδων