Ηλεκτρονική Έκδοση

Δράσεις για το νερό του Ασωπού υπόσχεται η Τίνα Μπιρμπίλη

Τη δέσμευση ότι το υπουργείο Περιβάλλοντος θα δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια οι κάτοικοι της περιοχής των Οινοφύτων παρείχε η Τίνα Μπιρμπίλη, από το βήμα της Διεθνούς Διάσκεψης για συνεδρίου εξασθενές χρώμιο στο νερό.

Μεταξύ των δράσεων, που, όπως είπε, θα εφαρμοστούν άμεσα είναι η παροχή εναλλακτικών πηγών πόσιμου νερού στις πληγείσες περιοχές και η δημιουργία από τις βιομηχανίες ενός σχεδίου διαχείρισης αποβλήτων στην περιοχή των Οινοφύτων. Σύμφωνα με την υπουργό Περιβάλλοντος στις προθέσεις της βρίσκονται και δράσεις για την αποκατάσταση της περιβαλλοντικής ζημιάς που έγινε στην περιοχή του Ασωπού και αλλού στη χώρα.

Η Τίνα Μπιρμπίλη τόνισε ότι στόχος είναι να υπάρξει η καλύτερη δυνατή προστασία για την υγεία των Ελλήνων πολιτών και να προωθηθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για τον καθαρισμό των ρυπασμένων περιοχών της Ελλάδας, καθώς και να ενισχυθούν οι οικονομικές δραστηριότητες και πρακτικές που είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

2 σχόλια

1 Ο/Η Παναγιώτα Σουπαλίκα έγραψε: (πριν 8 έτη)
Οι δεσμεύσεις της κας Μπιρμπίλη είναι γνωστές.Από την πρώτη στιγμή είχε δεσμευτεί για το θέμα και αντί αυτού πεζοδρομεί την Πανεπιστημίου.Ο κόσμος που γνωρίζει ψάχνει να βρει κρεμμύδια και πατάτες εκτός Βοιωτίας.Δεν είναι κρίμα αυτό για τους ντόπιους αγρότες;Δεν πειράζει,οταν το πρόβλημα θα τους γονατίσει εντελώς,θα βρουν στέγη και ύπνο δωρεάν μαζί με τους μετανάστες,τους άστεγους και τους εξαρτημένους από ουσίες,στην τεράστια πλατεία που θα δημιουργήσει η υπουργός
αναπλάθοντας το κέντρο της Αθήνας.
2 Ο/Η Πλούσιος Συνταξιούχος έγραψε: (πριν 8 έτη)
Αφού, το υποσχέθηκε, ησύχασα.
Δεκαετίες, υπάρχει το πρόβλημα και ακόμα είμαστε στις υποσχέσεις και στα θα.
Βλέπεις, προτεραιότητα έχουν οι ημιυπαίθριοι και τα ''πράσινα'' πιστοποιητικά, που πέφτει χρήμα και όχι το δηλητήριο, που πίνει ο κοσμάκης.
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 2

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ)
Περιβάλλον & οικολογία