Ηλεκτρονική Έκδοση

H απεργία, η ΕΣΗΕΑ και το enet.gr

Στο enet.gr είχαμε εγκαίρως πληροφορηθεί τις συγκρούσεις στο κέντρο της Αθήνας, με την επίθεση των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών και τον σοβαρότατο τραυματισμού του 31χρονου. Σεβασθήκαμε όλοι μας την 24ωρη πανεργατική απεργία στην οποία συμμετείχαν και οι Ενώσεις του Τύπου και δεν προχωρήσαμε σε έκτακτη ανάρτηση.

Το απόγευμα είχαμε την πληροφορία ότι η ΕΣΗΕΑ συζητούσε πρόταση για έκτακτη αναστολή της απεργίας στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, προκειμένου να μεταδοθούν πληροφορίες σχετικά με τα επεισόδια και μόνο. Αργότερα έγινε γνωστό ότι δεν κατέστη δυνατή η λήψη μιας τέτοιας απόφασης.
 
Στο μεταξύ άλλες ιστοσελίδες δημοσιογραφικού περιεχομένου είχαν αναρτήσει το θέμα, σύμφωνα με τις δικές τους πληροφορίες και εκτιμήσεις. Αποφασίσαμε να κάνουμε κι εμείς κάτι ανάλογο, έστω και με καθυστέρηση.  Και αυτό διότι θεωρούμε ότι η ενημέρωση των πολιτών για γεγονότα μείζονος ενδιαφέροντος, κατισχύει του (δεδομένου) σεβασμού μας σε συσχετισμούς δυνάμεων του συνδικαλιστικού μας οργάνου, που δεν επιτρέπουν τη λήψη αποφάσεων οι οποίες θα έπρεπε να θεωρούνται αυτονόητες.
 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Για το ίδιο θέμα
Δολοφονικό χτύπημα ΕΛ.ΑΣ. στην απεργιακή διαδήλωση