Ηλεκτρονική Έκδοση

Εισαγγελική παρέμβαση για τις σκηνές στο Σύνταγμα

Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σχετικά με τις σκηνές και τα πανό στην πλατεία Συντάγματος.

Θα διερευνηθεί κατά πόσο έχει διαπραχθεί το αδίκημα, πλημμεληματικού χαρακτήρα, της εγκατάστασης σκηνών σε υπαίθριο χώρο και για αυτό της υποβάθμισης του περιβάλλοντος.

Εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις αναμένεται να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

22 σχόλια

21 Ο/Η Στέλιος έγραψε: (πριν 6 έτη)
Επιτέλους. Ο φασισμός της επιβολής του "έτσι θέλω" των ελαχίστων πιά πρέπει να σταματήσει. Έχουν κάποια νομιμοποίηση για την κατάληψη της πλατείας ? Βλέπετε κάτι μαζικό που εγώ δεν βλέπω ?
Για το κατάντημα της χώρας φταίνε και τέτοιες συμπεριφορές που απομακρύνουν τον κόσμο από τη μαζική διαμαρτυρία. Δεν είδα ποτέ κάποια διαμαρτυρία για τη φοροδιαφυγή ή για την επερχόμενη κάταρευση των ταμείων που όλοι βλέπαμε.
Ντροπή ! Ο κόσμος πρέπει να αντιδράσει ουσιαστικά και να μην αφήσει πια τους ανύπαρκτους γελοίους να μας καπελώσουν στο όνομα της "δημοκρατικής" ριζοσπαστικής συμπεριφοράς.
22 Ο/Η Μήτσος έγραψε: (πριν 6 έτη)
Για άλλη μια φορά το κράτος του Παπανδρέου (και του Βενιζέλου πλέον) θα δείξει το "μυαλό" του και τις "ευαισθησίες" του. Δε χρειάζεται να γράψουμε παραπάνω πράγματα. Όσοι ξέρουν, ξέρουν. Αυτό όμως δε σημαίνει πως και η εικόνα που παρουσιάζεται δεν χρήζει κριτικής. Μπράβο σε όσους προσπαθούν να είναι καθαρή η πλατεία και όντως γίνεται δουλειά. Όμως η εικόνα με τους Νιγηριανούς να πουλούν τα λαθραία (και μη μου πει κανείς πως πρόκειται για ταλαίπωρους μετανάστες-το κύκλωμα είναι πολύ γνωστό και πολύ κερδοφόρο από την εποχή των πειρατικών cd και έχει κλείσει δεκάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όποιος δε ξέρει και μιλήσει για μετανάστες φτωχούς κλπ βάζει νερό στο μύλο του Καρατζαφέρη και των υπολοίπων, έστω και εν αγνοία του, πρέπει να ξεχωρίζουμε ποιος είναι ποιος) καθώς και διαφόρων τύπων που πουλάνε το νερό χωρίς απόδειξη, χωρίς άδεια, χωρίς τίποτα 50 λεπτά είναι ξεφτίλα. Αυτή την κοινωνία θέλουμε να φτιάξουμε;
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 22

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Δικαστικό ρεπορτάζ