Ηλεκτρονική Έκδοση

Στα σκαριά νομοσχέδιο για την ταυτοποίηση διαχειριστών blogs

Νομοσχέδιο που θα προβλέπει ταυτοποίηση των διαχειριστών blogs και των χρηστών υπηρεσιών διαδικτύου, καθώς και άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για εγκλήματα, προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, κατά την ενημέρωση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, θα συγκροτηθεί άμεσα νομοπαρασκευαστική επιτροπή υπό τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Αθανάσιο Ράντο, η οποία και θα παραδώσει τις προτάσεις της μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.

Το ηλεκτρονικό έγκλημα πρέπει να καταπολεμηθεί, χωρίς να τίθεται σε αμφισβήτηση η ελευθερία του λόγου και της γνώμης, τόνισε ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, προσθέτοντας ότι "το διαδίκτυο θα παύσει να φιλοξενεί κουκουλοφόρους".

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

4 σχόλια

1 Ο/Η Ανώνυμος έγραψε: (πριν 8 έτη)
άλλο ένα φασσιστικό μέτρο, με πρόσχημα την τρομοκρατία και τους κουκουλοφόρους... τελικά οι τελευταίοι πρέπει να είναι πανταχού παρόντες, αφού οαλ σε αυτους φορτώνονται..
2 Ο/Η Παναγιώτης έγραψε: (πριν 8 έτη)
Αφού μας σάπισαν στο ξύλο και είδαν ότι δεν τα παρατάμε, τώρα προσπαθούν να φιμώσουν και τα ιστολόγια.Τα 'χουν κάνει επάνω τους.
3 Ο/Η Ανώνυμος έγραψε: (πριν 8 έτη)
Πλήρης κινεζοποίηση, όχι αστεία... Σε μια χώρα που το απροκάλυπτο των εγκλημάτων των εκάστοτε κυβερνώντων δεν τιμωρείται, κάθε αντιδρών στο σύστημα θεωρείται "κουκουλοφόρος".
4 Ο/Η Yuri έγραψε: (πριν 8 έτη)
Αυτή η αστειότητα μου θυμίζει το νόμο για το βασικό μέτοχο της κυβέρνησης Καραμανλή! Μάλλον την ίδια ΄τυχη θα έχει: Θα το ακυρώσουνη οι Βρυξέλλες και για άλλη μια φορά θα κάνουμε επίδειξη για το πόσο μπανανία και καρπαζοεισράκτορας είναι το μπορντέλο που λέγεται Ελλάδα.
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 4

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Πληροφορική και διαδίκτυο
Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Βουλή
Για το ίδιο θέμα
Περισσότερη καταστολή με ...εκσυγχρονισμένο «ψαλίδι» στο δικαίωμα του συνέρχεσθαι