Έντυπη Έκδοση

Αναβλήθηκε 3η φορά η δίκη για το «φακελάκι»

Για τρίτη φορά αναβλήθηκε η δίκη του 58χρονου γιατρού που κατηγορείται ότι ζήτησε και πήρε «φακελάκι» 40 ευρώ, για να εμβολιάσει τα δύο ανήλικα παιδιά 37χρονου ασφαλισμένου του ΙΚΑ.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε χθες την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 19 Οκτωβρίου, επειδή προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ιπποκρατείου» νοσοκομείου με προβλήματα υγείας. Η σύλληψη έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και αρχικά ο 58χρονος πήρε 48ωρη προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία, ενώ το περασμένο Σάββατο η εκδίκαση αναβλήθηκε λόγω απουσίας βασικού μάρτυρα υπεράσπισης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 37χρονος πατέρας, επιδιώκοντας να κλείσει ραντεβού για να εμβολιάσει τα δύο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 3 χρόνων και 2 μηνών, μέσω του αριθμού 184 του ΙΚΑ, ενημερώθηκε ότι το συντομότερο δυνατό ραντεβού ήταν στα τέλη Σεπτέμβρη 2011. Απευθύνθηκε στον 58χρονο συμβεβλημένο παιδίατρο που φέρεται ότι του ζήτησε 40 ευρώ για να εμβολιάσει τα παιδιά στο ιδιωτικό του ιατρείο ή στο ιατρείο του ΙΚΑ στην Τούμπα, παρακάμπτοντας τη διαδικασία των ραντεβού.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Διαφθορά
Δικαστικό ρεπορτάζ
Ασφαλιστικά ταμεία και κοινωνική ασφάλιση
Μακεδονία και Θράκη
Νοσοκομεία και υπηρεσίες υγείας