Ηλεκτρονική Έκδοση

Στην Αρτέμιδα Αττικής

Κατήχηση σε 6χρονα από τη Χρυσή Αυγή

Ακολουθούν μαθήματα Ιστορίας

Τελευταία ενημέρωση:

Μαθήματα… πατριωτισμού και “εθνικής αφύπνισης” παραδίδει πλέον και σε παιδιά ηλικίας 6 - 10 ετών η Χρυσή Αυγή. Μια τέτοια κατήχηση που διαφημίζεται στην ιστοσελίδα της οργάνωσης φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στα γραφεία της στην Αρτέμιδα Αττικής. Βαφτίστηκε “Διάπλαση των Παίδων” και προαναγγέλλεται η συνέχιση και ο εμπλουτισμός της, με μαθήματα Ιστορίας.

Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής Για ένα "νέο κύκλο πνευματικής αφύπνισης" για παιδιά με αφετηρία τα μαθήματα αρχαίας ελληνικής μυθολογίας που έγιναν το Σάββατο σστην Αρτέμιδα κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της. Προαναγγέλλει την έναρξη μαθημάτων Ιστορίας στα κατά τόπους γραφεία της "με ελεύθερη προσέλευση για όλους τους Έλληνες" προκειμένου να καλυφθεί το μεγάλο κενό καθώς "το κράτος της Ρεπούση μόνο Ελληνική Ιστορία δε μαθαίνει στα παιδιά" όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά. Παράλληλα, αρνείται τους χαρακτηρισμούς περί προπαγάνδας κατηγορώντας το κράτος ότι κάνει προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία.

Όπως ανακοίνωσε χθες η Χρυσή Αυγή, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Τ.Ο Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα άνοιξε ένας “νέος κύκλος πνευματικής αφύπνισης” για παιδιά.
Το “παρών” έδωσαν περισσότερα από 20 παιδιά, με τους γονείς τους, στα οποία οι στρατολογημένες "παιδαγωγοί" του συνδέσμου “εμφύσησαν τα Ελληνικά ιδεώδη”, κατά τη Χρυσή Αυγή “με προβολή παιδαγωγικού βίντεο” και “τα παιδιά συμμετείχαν στην συζήτηση για την γέννηση του αρχαίου κόσμου σύμφωνα με την αρχαία Ελληνική σκέψη, έμαθαν για τους Ολύμπιους Θεούς, το αρχαίο Ελληνικό Πάνθεον και τη Χριστιανική Πίστη”.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συγκεκριμένη δράση θα συνεχισθεί "καθώς οι γονείς θα ενημερώνονται απο τις παιδαγωγούς της Τ.Ο και θα προσέρχονται με τα παιδιά σε καθορισμένες ημέρες και ώρες, συμμετέχοντας σε αυτή την προσπάθεια αναγέννησης του Ελληνικού πνεύματος".

Απάντηση της Χ.Α. στις αντιδράσεις
 
Με την προειδοποίηση ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει και με «μαθήματα Ιστορίας» απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου  της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης στις αντιδράσεις σε εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης Αν. Αττικής του κόμματος προς παιδιά.
 
«Με αφορμή κάποια μαθήματα ελληνικής μυθολογίας σε μικρούς φίλους της Χρυσής Αυγής ξεσηκώθηκαν τα ανδρείκελα των κομμάτων και των καναλιών. Δυστυχώς για αυτούς θα συνεχίσουμε ανάλογες εκδηλώσεις και με μαθήματα Ιστορίας, διότι μόνο Ελληνική Ιστορία δεν μαθαίνουν σήμερα τα παιδιά μας στο κράτος της Δημάρ και της Ρεπούση. Αυτό το κενό θα το καλύψει η Χρυσή Αυγή» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης.
 
 

Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Χρυσή Αυγή
Για το ίδιο θέμα
ΠΑΣΟΚ:Να μη δηλητηριαστούν αθώες ψυχές
Παπαρήγα: Υπάρχει χρόνος να περιθωριοποιήσουμε τον ναζισμό
ΔΗΜ.ΑΡ: Να υψωθεί τείχος απέναντι στη Χρυσή Αυγή