Ηλεκτρονική Έκδοση

Ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα

Τελευταία ενημέρωση:

Σε κλοιό τουλάχιστον 2.500 αστυνομικών έγινε η στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Προηγήθηκε κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Μνημείο του 'Αγνωστου Στρατιώτη.

Φωτ.: Στέλιος Στεφάνου Φωτ.: Στέλιος Στεφάνου  

Αποκλεισμένη η πλατεία Συντάγματος κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ς Μαρτίου 2013 Φωτ.: Σπύρος Τσακίρης Αποκλεισμένη η πλατεία Συντάγματος κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ς Μαρτίου 2013 Φωτ.: Σπύρος Τσακίρης Με ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία της αστυνομίας, ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση, ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας,  του προέδρου της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη, του υπουργού Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου. 

Στους δρόμους γύρω από την πλατεία είχαν τοποθετηθεί κάγκελα. Κλούβες των ΜΑΤ είχαν αποκλείσει την πρόσβαση στην οδό Όθωνος και Βασιλέως Γεωργίου Α'. Αποκλεισμένη από διμοιρίες ΜΑΤ και ΥΜΕΤ ήταν και η εξέδρα των επισήμων.

Παρήλασαν ανάπηροι πολέμου, τμήμα του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τμήμα Ευζώνων, πεζοφόρα τμήματα του Στρατού Ξηράς, των Ειδικών Δυνάμεων, του Πολεμικού Ναυτικού και της Αεροπορίας, τμήματα της Αστυνομίας, της Σχολής Αξιωματικών και της Σχολής Αστυφυλακών, του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής, Λιμενοφυλάκων, τμήματος Υποβρυχίων Αποστολών και διασώστες ελικοπτέρων.Η παρέλαση έκλεισε με πεζοφόρα τμήματα του Πυροσβεστικού Σώματος. 

 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Εθνικές επέτειοι