Ηλεκτρονική Έκδοση

Την αστυνόμευση της περιοχής αναλαμβάνει το Α.Τ. Πολυγύρου

Χαλκιδική: Αναστολή λειτουργίας του Α.Τ. Ιερισσού λόγω ζημιών

Αναστέλλεται η λειτουργία του αστυνομικού τμήματος Ιερισσού Χαλκιδικής, με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, λόγω «των σοβαρών φθορών που προκάλεσαν το πρωί της Τετάρτης κάτοικοι της περιοχής στους εσωτερικούς χώρους και τον εξοπλισμό του».

Την αστυνόμευση της περιοχής αναλαμβάνει το αστυνομικό τμήμα Πολυγύρου, όπου μεταφέρονται το προσωπικό, τα μέσα και ο λοιπός εξοπλισμός του Α.Τ. Ιερισσού.

Αστυνομικό τμήμα Ιερισσού. Φωτογραφία: Motion Team Αστυνομικό τμήμα Ιερισσού. Φωτογραφία: Motion Team «Είναι αδύνατη η περαιτέρω χρήση» του τμήματος Ιερισσού «ως αστυνομικής υπηρεσίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Κάτοικοι της Ιερισσού προκάλεσαν ζημιές στο αστυνομικό τμήμα, αντιδρώντας στη βίαιη εισβολή κουκουλοφόρων αστυνομικών σε σπίτια τα ξημερώματα της Τετάρτης και στη σύλληψη δύο συντοπιτών τους, οι οποίοι κατηγορούνται για επίθεση στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός» τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αργότερα, κάτοικοι της Ιερισσού συγκεντρώθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου, όπου οδηγήθηκαν αρχικά οι συλληφθέντες, προτού μεταφερθούν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.  
 

Οι κάτοικοι της Ιερισσού έξω από τα δικαστήρια Πολύγυρου. Φωτογραφία: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ Οι κάτοικοι της Ιερισσού έξω από τα δικαστήρια Πολύγυρου. Φωτογραφία: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.)
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Σκουριές
Για το ίδιο θέμα
Προθεσμία απολογίας για τους δύο κατηγορούμενους της Ιερισσού
Πυρά από ΑΝ.ΕΛ σε Δένδια για τη νέα αστυνομική επέμβαση στην Ιερισσό
Κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στους συλληφθέντες από τους κατοίκους της Ιερισσού
Εισβολή αστυνομικών σε σπίτια στην Ιερισσό