Ηλεκτρονική Έκδοση

Οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής καλούν σεπανελλαδική διαμαρτυρία το Σάββατο στις 18.00 το απόγευμα

Χαλκιδική καλεί Ελλάδα

Τελευταία ενημέρωση:

Σε πανελλαδική διαμαρτυρία για την «επιχειρούμενη καταστροφή και το ξεπούλημα της χώρας» καλούν όλους τους πολίτες, για το Σάββατο στις 18.00 το απόγευμα, οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής ενάντια στην εξόρυξη χρυσού. Στην Αθήνα,η Επιτροπή αλληλεγγύης στη Χαλκιδική καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους κατοίκους της ΒΑ Χαλκιδική, στις 12. 00 στο Μοναστηράκι και πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

http://antigoldgreece.wordpress.com/ http://antigoldgreece.wordpress.com/ Οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής,απευθύνουν έκκληση σε όλους τους πολίτες, σε όλη τη χώρα, το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, να βγουν από τα σπίτια τους, να ενωθούν με τους γείτονές τους και να φωνάξουν όλοι μαζί "Φτάνει πια" και "Να δώσουμε τη μάχη για το τόπο μας, τη ζωή και το μέλλον μας".

«Στη Χαλκιδική, εδώ και καιρό γίνεται ένα πείραμα καταστολής του αυθόρμητου, γνήσιου λαϊκού κινήματος κατά της επέκτασης των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων, το οποίο έχουν προσπαθήσει να φιμώσουν με την αλόγιστη αστυνομική βία, τις αθρόες και τυφλές προσαγωγές, την παράνομη λήψη DNA,  την ρίψη δακρυγόνων μέσα σε χωριά  και σε σχολεία , την στοχευόμενη παραπληροφόρηση από πολλά  ΜΜΕ και  ιδιαίτερα από τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Είκοσι διωκόμενα αδέλφια μας, μας έχουν και σας έχουν ανάγκη. Σε ένδειξη συμπαράστασης αντιδρούμε στις κατασκευασμένες κατηγορίες ενάντια στους συναγωνιστές μας που σκοπό έχουν τη χειραγώγησή μας για την αποδοχή του ξεπουλήματος και της καταστροφής της Χαλκιδικής και κατά επέκταση όλης της χώρας. Η Χαλκιδική σας καλεί πέρα από πολιτικές ιδέες και πεποιθήσεις», σημειώνουν στη σχετική ανακοίνωση.

Η Επιτροπή αλληλεγγύης στη Χαλκιδική στο κάλεσμα της Αθήνας τονίζει «Οι αγωνιζόμενοι κάτοικοι της Χαλκιδική δεν είναι μόνοι».

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι στιγμής είναι στην Ιερισσό, στα μπλόκα, Μεγάλη Παναγία, Χοροστάσι, Νέα Ρόδα, Παραλία, Ουρανούπολη, Πύργος, Πολύγυρος, Δημαρχείο Πολυγύρου, Ν. Μουδανιά, Κεντρική Πλατεία, Ορμύλια, Πλατεία Πεύκα, και από την υπόλοιπη Ελλάδα, Αθήνα, Μοναστηράκι, Θεσσαλονίκη, Άγαλμα Βενιζέλου, Ηράκλειο, Πλατεία Ελευθερίας, Ιεράπετρα, Κεντρική Πλατεία, Χανιά, Πλατεία Αγοράς, Τρίκαλα, Κεντρική Πλατεία, Αλεξανδρούπολη, Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, Κιλκίς, Πλατεία Ειρήνης, Κοζάνη, Κεντρική Πλατεία, Σύρος, Αγορά-Πλατεία, Μυτιλήνη, Κεντρικά Λύκεια, Κερατέα, Μοναστηράκι, Κερατέα, Αιθ. Πολιτιστικού Συλλόγου, Κατερίνη, Κεντρική Πλατεία, Καβάλα,  Πλατεία Καπνεργάτη.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Απεργίες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας
Σκουριές
Για το ίδιο θέμα
Χαλκιδική: Μπλόκα στην Ιερισσό
Οι «Σκουριές» στο κέντρο της Αθήνας
Κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στους συλληφθέντες από τους κατοίκους της Ιερισσού
Ο αυτοαποκλεισμός της Ιερισσού