Ηλεκτρονική Έκδοση

Η ΟΛΜΕ στο πλευρό της ΕΡΤ

Τη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους της ΕΡΤ εκφράζει η ΟΛΜΕ σε ανακοίνωσή της και θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη για την Τετάρτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγ.Παρασκευής αντί του υπ.Παιδείας. «Η κυβέρνηση ουσιαστικά καταργεί τη Βουλή και το Σύνταγμα» τονίζεται σε ανακοίνωσή του το διοικητικό συμβούλιο.

Στην ανακοίνωση η ΟΛΜΕ κάνει λόγο για "βαρύ πλήγμα στην πολυφωνία και τη Δημοκρατία" από το κλείσιμο της ΕΡΤ και εκφράζει τη συμπαράσταση των 88.000 επιστρατευμένων καθηγητών στον αγώνα των εργαζομένων της δημόσιας τηλεόρασης.
 
"Μετά και την προληπτική επιστράτευση των εκπαιδευτικών αλλά και των εργαζομένων στο Μετρό και των ναυτεργατών φάνηκε πλέον καθαρά ο κατήφορος της κυβέρνησης που αποφασίζει και διατάσσει με τα μνημόνια της βάρβαρης λιτότητας και με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, καταργώντας ουσιαστική τη Βουλή και το Σύνταγμα" αναφέρεται χαρακτηριστικά. Ο Διδασκαλική Ομοσπονδία τονίζει ότι τα δημόσια Μέσα Επικοινωνίας ανήκουν στο λαό και πρέπει να τον υπηρετούν παρέχοντας ενημέρωση, ποιοτική ψυχαγωγία, πολιτισμό και επιμόρφωση, αντισταθμίζοντας έτσι την υποκουλτούρα και τη μαύρη πολιτική προπαγάνδα που ασκείται ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων και όλου του λαού.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
ΟΛΜΕ
Απεργίες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας