Ηλεκτρονική Έκδοση

Αναβίωσε η «Γιορτή Κρασιού» στην Αλεξανδρούπολη

25 χρόνια μετά

Μετά από 25 χρόνια απουσίας μεθυστική ήταν η αναβίωση της «Γιορτής Κρασιού» στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, συνολικά περισσότερα από 25.000 άτομα επισκέφθηκαν το χώρο που διεξαγόταν οι επταήμερες εκδηλώσεις.

Η «Γιορτή Κρασιού», που διοργανώθηκε τελευταία φορά προ 25ετίας από τον ΕΟΤ στην Αλεξανδρούπολη, αναβίωσε φέτος στον ίδιο χώρο, από τον δήμο, την Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (ΕΠΟΦΕ).

Καθόλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, λαογραφικά σχήματα της ΕΠΟΦΕ πρόσφεραν διασκέδαση στους επισκέπτες της γιορτής, ενώ το κρασί προσφερόταν δωρεάν χωρίς όριο, με το αντίτιμο του εισιτηρίου που κόστιζε 2 ευρώ.

Ως μία ευκαιρία να αναδειχθεί η ισχυρή τουριστική ταυτότητα του Δήμου, χαρακτήρισε την εκδήλωση ο πρόεδρος της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Κώστας Μαυρίδης, σημειώνοντας ότι πολιτιστικοί σύλλογοι και δημότες ανταποκρίθηκαν δυναμικά στο κάλεσμα να επισκεφτούν, να δοκιμάσουν δωρεάν κρασί και να διασκεδάσουν με το πλούσιο ζωντανό καθημερινό μουσικό πρόγραμμα.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν εθελοντικά 27 πολιτιστικοί σύλλογοι από ολόκληρο το νομό Έβρου, ενώ επισκέπτες προσήλθαν από διάφορα σημεία της Θράκης.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Τουρισμός