Έντυπη Έκδοση

Ερχονται νέα 5μηνα του ΟΑΕΔ

Στη δημοσιότητα δίνεται το επόμενο δεκαήμερο η προκήρυξη για τις υπόλοιπες 28.000 πεντάμηνες θέσεις απασχόλησης μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ σε κοινωφελή έργα των δήμων, των ασφαλιστικών ταμείων και άλλων υπηρεσιών.

Την περασμένη Τετάρτη ανακοινώθηκε από τον ΟΑΕΔ ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, ο οποίος αφορά 10.000 ωφελούμενους ανέργους κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.), οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση για 5 μήνες σε περιφέρειες και δήμους (Δημόσια Πρόσκληση 4/2013 του διοικητή του ΟΑΕΔ).

Επίσης, και ο πίνακας αποκλειομένων για το ίδιο πρόγραμμα. Οι πίνακες έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) στην ενότητα e-υπηρεσίες/πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

Επισημαίνεται ότι η κατάρτιση των πινάκων έγινε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο μέσω του ΟΠΣ του ΟΑΕΔ με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της Δημόσιας Πρόσκλησης η οποία είχε εγκριθεί από το ΑΣΕΠ.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

5 σχόλια

1 Ο/Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΚΡΗ έγραψε: (πριν 6 έτη)
ΓΙΑ ΣΑΣ.ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ www.oaed.gr ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ
2 Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ Μ έγραψε: (πριν 6 έτη)
ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ EXCEL. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ OFFICE ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟ OPEN OFFICE.
3 Ο/Η ΣΩΤΗΡΗΣ έγραψε: (πριν 6 έτη)
ΜΑΡΙΑ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ EXCEL VIEWER.ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ .XLS ARXEIA ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
4 Ο/Η Τάσος Παππάς έγραψε: (πριν 6 έτη)
Έχω 27 μήνες ανεργίας (μεταξύ άλλων) και ειμαι κάπου 38.000ος στην κατάταξη. Προφανώς, οι φωστήρες που είναι υπεύθυνοι αυτό για την κατανομή των μορίων λειτουργούν με την απίθανη λογική "δεν εχεις παδιά - δεν δικαιούσαι δουλειά".
5 Ο/Η παυλοσ καταχανακηησ έγραψε: (πριν 6 έτη)
εχο 74 μηνες ανεργος κανο χαρτια κεδεν μεπερνουνε
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 5

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Οδηγίες/Προγράμματα
Απασχόληση και ανεργία
Εργασία & Ασφάλιση
Εργασιακά θέματα
ΟΑΕΔ