Ηλεκτρονική Έκδοση

Βρέθηκε νεκρός 67χρονος στη Ρόδο

Συνεχίζεται η προσπάθεια εντοπισμού 53χρονου δάσκαλου

Βρέθηκε νεκρός ο ένας από τους δυο αγνοούμενους στη Ρόδο, ο 67χρονος που είχε παρασυρθεί από τα ισχυρά ρεύματα νερού κατά τη διάρκεια της νεροποντής. Ο αριθμός των νεκρών ανέβηκε στους τρεις. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και του δεύτερου αγνοούμενου.

Φωτογραφία αρχείου Φωτογραφία αρχείου Ο 67χρονος ήταν σύζυγος της 54χρονης που είχε βρεθεί στην ίδια περιοχή από το βράδι της θεομηνίας. Επέβαιναν στο αυτοκίνητό τους που παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες, για τον άλλο αγνοούμενο, τον 53χρονο δάσκαλο.

Και οι δυο αγνοούμενοι αναζητούνται από το απόγευμα της Παρασκευής όταν τα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν παρασύρθηκαν σε διαφορετικά σημεία, από τα νερά του χειμάρρου της Κρεμαστής.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έρευνες διενεργούνται και από το Λιμεναρχείο της Ρόδου, στην θαλάσσια περιοχή που εκβάλουν τα ποτάμια αυτά.

Στις 7 το βράδυ, πρόκειται να συνεδριάσει στη Ρόδο το Συντονιστικό Περιφερειακό Όργανο για να τεθούν εκ νέου σε επιφυλακή όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του νησιού, επειδή σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας από αύριο. Στη συνεδρίαση θα παρευρεθεί και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις που έχουν γίνει, οι ζημιές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα, ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Φυσικές καταστροφές & ακραία καιρικά φαινόμενα