Έντυπη Έκδοση

Το τέλειο βιογραφικό

Γεννήθηκα στις 13-3-1988 στην Αθήνα. Αποφοίτησα από το ΤΕΙ Γραφιστικής το 2011. Γνωρίζω άριστα photoshop, illustrator, indesign, premiere, aftereffects, flash, dreamweaver, coreldraw, 3dmax, maya, html, webdesign, java, c+. Επίσης μπορώ να κρατάω τα λογιστικά βιβλία και να σκουπίζω/σφουγγαρίζω το γραφείο ώστε να μη χρειάζεστε επιπλέον προσωπικό γι' αυτές τις εργασίες. Ακόμη γνωρίζω παραγωγή πολλών ειδών καφέ, όπως cappuccino/ espresso/ φραπέ/νες (χτυπημένο στο χέρι, να κάνει τον κατάλληλο αφρό).

Εχω εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Μπορώ να εργάζομαι αδιάκοπα για πάνω από 12 ώρες συνεχόμενες αδιαμαρτύρητα. Επίσης δεν έχω προσωπική ζωή, δεν έχω φίλους, δεν έχω κοπέλα, δεν σκοπεύω να κάνω οικογένεια ποτέ (οπότε δεν έχω αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις), δεν έχω όνειρα πέρα από το καλό της εταιρείας.

Δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν τρώω, δεν χρειάζομαι ποτέ διάλειμμα. Δεν γνωρίζω τι σημαίνει υπερωρία. Μπορώ να μην κοιμάμαι για πάνω από τρεις μέρες για να ικανοποιήσω και τα πιο παράλογα χρονοδιαγράμματα που έχει συμφωνήσει ο εργοδότης μου με τον πελάτη του. Να δεχτώ και τις πιο άσχημες αισθητικές επεμβάσεις στη δουλειά μου, καθώς ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, κι αν θέλει τη φάτσα του πάνω στην κάρτα του, πρέπει να τη βάλω. Να συμμετέχω σε ηλίθια meeting, όπου ενημερώνεται το προσωπικό πως «η εταιρεία είναι ένα καράβι που μπάζει νερά και πως πρέπει πρώτα να προσπαθήσουμε να κλείσουμε την τρύπα πριν σαλπάρουμε και ανακαλύψουμε νέους κόσμους», πριν προταθεί μείωση αποδοχών.

Τέλος, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω πως δεν ζητάω πάνω από 300 ευρώ το μήνα, μπορώ δε να πληρώνομαι και με καθυστέρηση 5-6 μηνών, καθώς δεν τρέχουν τα νοίκια (μένω με τους γονείς μου). Είμαι γραμμένος και στον ΟΑΕΔ, έτσι ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε κάποιου προγράμματος. Δέχομαι ακόμα και να εργαστώ δωρεάν, καθώς θα έχω την τιμή να δω δουλειά μου δημοσιευμένη. Εχω δίπλωμα Ι.Χ. και μοτοσικλέτας, αλλά πούλησα τη βέσπα και το αμάξι είναι ακούνητο ένα μήνα λόγω έλλειψης βενζίνης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Οσονούπω μετανάστης

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

3 σχόλια

1 Ο/Η aggelos aigio έγραψε: (πριν 7 έτη)
θα μπορούσε να είναι αστείο........δυστυχώς είναι η πραγματικότητα.
2 Ο/Η ioannis έγραψε: (πριν 7 έτη)
Και δυστυχώς εκφράζει όλους εμάς, τους περισσότερους δηλαδή νέους της γενιάς μας...
3 Ο/Η Ανδρέας έγραψε: (πριν 7 έτη)
Δυστυχώς αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Αυτό είναι το δράμα που ζει η σημερινή γενιά. Αυτή είναι η ανάπτυξη που ευαγγελίζεται ο Σαμαράς.
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 3

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Το ημερολόγιο ενός ανέργου
Ανεργοι
Κύριο θέμα
Το ημερολόγιο ενός ανέργου