Ηλεκτρονική Έκδοση

Κορκίδης: Να αποφευχθούν οι εντάσεις

Απεργία για τα ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή

Συγκέντρωση αύριο το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας

Σύσταση σε εργοδότες, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους να αποφύγουν τις εντάσεις την Κυριακή, που θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα από τις 11 το πρωί σε διάφορες περιοχές της χώρας, απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης. Απεργία έχει προκηρύξει για την ίδια μέρα η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ).

Φωτογραφία αρχείου Φωτογραφία αρχείου

Αντιδρώντας στη λειτουργία των μαγαζιών την Κυριακή, εν μέσω χειμερινών εκπτώσεων, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας θα πραγματοποιήσει απεργιακή συγκέντρωση αύριο στις 12.00 το μεσημέρι στην Αθήνα (Σύνταγμα και Ερμού). 
Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδης, στη δήλωσή του, αναφέρει:
 
«Παρακαλώ θερμά, εργοδότες, εργαζόμενους και αυταπασχολούμενους στο λιανικό εμπόριο να αποφύγουν τις όποιες εντάσεις κάνουν κακό στην αγορά του κέντρου των πόλεων και κατ'επέκταση βλάπτουν το ελληνικό εμπόριο. Η Κυριακή 19 Ιανουαρίου είναι σύμφωνα με το νόμο, μια από τις 7 Κυριακές που ισχύει προαιρετικά το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων και οφείλουμε να σεβαστούμε την όποια απόφαση των συναδέλφων μας. Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος όλα θα κυλήσουν ομαλά και ελπίζω τόσο οι έμποροι όσο και οι καταναλωτές να μείνουν ικανοποιημένοι από μία ιδιαίτερη ημέρα των χειμερινών εκπτώσεων».
 
Newsroom Enet με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
 
Διαβάστε επίσης:
 
Aνοιχτά με αντιδράσεις τα εμπορικά στη Θεσσαλονίκη
 

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Συνδικαλιστικές και επαγγελματικές οργανώσεις
Καταστήματα/Ωράριο
Απεργίες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας
Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ)
Για το ίδιο θέμα
24ωρη απεργία στα μαγαζιά