Ηλεκτρονική Έκδοση

Έσκισε το χαρτί της επίταξης ο Φωτόπουλος

«Μπορείτε να με απολύσετε»

Απαντά στον Πρωθυπουργό, αλλά και στον Άδωνι Γεωργιάδη, με δήλωσή του, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στη ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, λέγοντας ότι έσκισε το χαρτί της επίταξης και ως εκ τούτου όποιος θέλει μπορεί να τον απολύσει.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Φωτόπουλος - η οποία φέρει τον τίτλο «Ούτε υποταγμένος, ούτε επιταγμένος, ελεύθερος» - «έσκισα το φύλο επίταξης που μου απέστειλε η δικτατορική κυβέρνηση μειοψηφίας του κ. Σαμαρά και επαναλαμβάνω τα όσα έγραψα προχθές: κ. Σαμαρά, μπορείτε να με απολύσετε, γονατιστό όμως δε θα με δείτε ποτέ!».
 
Αναφερόμενος στον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος όπως υποστηρίζει ανάρτησε στο twitter την εξής δήλωση «να δω τι θα κάνει τώρα ο Φωτόπουλος», ο κ. Φωτόπουλος απαντά ότι «κ. Γεωργιάδη, όχι κωλοτούμπες όπως εσείς. Θα παραμείνω όρθιος και συνεπής σε αυτά που πιστεύω και λέω χρόνια τώρα».
 
Παράλληλα υποστηρίζει ότι τοποθέτησε το σκισμένο χαρτί της επίταξής του «αντί στεφάνου στο μνημείο των 11 ηρώων μαχητών του ΕΛΑΣ που στις 13.10.1944 έπεσαν, υπερασπιζόμενοι στη μάχη της ηλεκτρικής το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Κερατσίνι, που εσείς σήμερα ως υποτακτικοί της Μέρκελ θέλετε να ξεπουλήσετε στα συμφέροντα».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
ΔΕΗ
ΓΕΝΟΠ