Ηλεκτρονική Έκδοση

Στον Κορυδαλλό μεταφέρεται ο Αντ. Σταμπούλος

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρεται αυτή την ώρα ο Αντώνης Σταμπούλος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του. Η μεταγωγή του ξεκίνησε γύρω στις 16:30 από τη ΓΑΔΑ.
.

Το καφενείο όπου ο συλληφθείς Αντ. Σταμπούλος άφησε τα κλειδιά του γκαράζ Το καφενείο όπου ο συλληφθείς Αντ. Σταμπούλος άφησε τα κλειδιά του γκαράζ Ο Αντώνης Σταμπούλος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στον Βύρωνα ως μέλος της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας, κρίθηκε προφυλακιστέος.  Σύμφωνα με τη συνήγορό του αρνήθηκε να απολογηθεί έως ότου ενημερωθεί για τη δικογραφία σε βάρος του. Ο 31χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ένταξης και συμμετοχής σε τρομοκρατική οργάνωση, έκρηξης, κατοχής εκρηκτικών, κλοπής, πλαστογραφίας, αντίστασης κατά της αρχής, ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και οπλοφορίας.

Σε δήλωσή της η συνήγορός του Ιωάννα Κούρτοβικ, αναφερόμενη σε όσα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο σχετικά με τον εντολέα της και τα κατασχεθέντα από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, υποστήριξε ότι όλο αυτό το υλικό δεν περιλαμβάνεται στη δικογραφία.
 
"Αυτό το πανηγύρι δεν αντιστοιχεί με τίποτα στο υλικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ανακριτή. Αν δίνεται υλικό στα μίντια και όχι στον κατηγορούμενο και τον ανακριτή, υπάρχουν σοβαρές παραβιάσεις του νόμου, του τεκμηρίου αθωότητας του κατηγορουμένου" είπε χαρακτηριστικά.
 
Τέλος, η κ. Κούρτοβικ υποστηρίζει ότι στο κατηγορητήριο που συντάχθηκε για τον εντολέα της δεν προσδιορίζεται η σχέση του με τις πράξεις που του αποδίδονται.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Για το ίδιο θέμα
«Ενημέρωση δεν γίνεται από τα μίντια»