Ηλεκτρονική Έκδοση

Δράσεις για την προστασία του Υμηττού

Διοργανώνονται στις 15 Ιουνίου

Ο δήμος Καισαριανής και η Εθελοντική Δασοπροστασία Δήμου Καισαριανής διοργανώνουν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου συγκέντρωση και συναυλία για την προστασία και την υπεράσπιση του Υμηττού στο χώρο του πυροφυλακίου της Καισαριανής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο δήμος και οι εθελοντές αγωνίζονται "για να μπει τέλος στα σχέδια του ΥΠΕΧΩΔΕ και το Π.Δ. για την υποβάθμιση του τελευταίου όρθιου δάσους της Αττικής".

Στόχος των συμμετεχόντων είναι η υπεράσπιση του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των παιδιών και των επόμενων γενιών. "Για να γίνει ο Υμηττός Εθνικός Δρυμός, μνημείο της ιστορίας της φύσης και του πολιτισμού με απόλυτη προστασία και απαγόρευση κάθε οικονομικής και εμπορικής δραστηριότητας στον πυρήνα και τα όρια του.  Για να μην περάσει κανένας αυτοκινητόδρομος από προστατευόμενες περιοχές. Για την ζωή και την αξιοπρέπεια μας που απειλούνται από τους μεγάλο-εργολάβους, τα οικοδομικά συμφέροντα, τους άφρονες, επιλήσμονες πολιτικούς και τις πολιτικές τους που περιφρονούν τη ζωή, τη φύση και την υγεία μας" προστίθεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Τελευταίες ειδήσεις στην κατηγορία Ελλάδα
Νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές την Δευτέρα
Να ακυρωθούν απαλλαγές εφοριακών από κυρώσεις ζητάει από το ΣτΕ ο Λ. Ρακιντζής
Συνελήφθη στο γάμο της κόρης του
Ανοιχτό το ΑΠΘ το επόμενο Σάββατο στα εγκαίνια της ΔΕΘ
Προφυλακίστηκαν για την απαγωγή του καθηγητή
Άλλα θέματα στην κατηγορία Ελλάδα της έντυπης έκδοσης
Μόνο ΕΣΥ πληρώνεις
6 εκατ. ευρώ το χρόνο για νοίκι!
Φέτος το κουδούνι χτυπάει πριν ανοίξουν τα σχολεία
Μπόμπιρες δεύτερης διαλογής
Αλαλούμ με τις εφημερίες
Διεθνές καρέ με φρουτάκια και Τζούλια
«Κάηκε» η μελέτη για τα καμένα
Η αντικατάσταση του αμαρτωλού βιβλίου
Οι διαπλοκές του Ελληνικού Νηογνώμονα
Στον καιρό των κολεγίων