Έντυπη Έκδοση

Οι ανανεωτικοί του ΣΥΝ θα προτείνουν διαδήλωση

Διαδήλωση κατά του φαινομένου της τρομοκρατίας προτείνουν στελέχη του ΣΥΝ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τα μέλη του οργάνου που πρόσκεινται στην Ανανεωτική Πτέρυγα επρόκειτο να θέσουν θέμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ζητήσουν να απευθυνθεί το κόμμα σε φορείς όπως η ΓΣΕΕ ή ο Δικηγορικός Σύλλογος και να ζητήσει τη διοργάνωση μιας διαδήλωσης για να καταδικαστεί το φαινόμενο της τρομοκρατίας με αφορμή την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής.

Χθες ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας πήγε στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού, όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας της Σοφίας Ψυχογιού, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Νωρίτερα σε δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην ένοπλη επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής μίλησε για «απειλή για τη δημοκρατία και την κοινωνία». Και έκανε ένα βήμα επιπλέον, λέγοντας ότι επρόκειτο για «τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα». Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αυτές οι ομάδες σαν κι αυτήν που επιτέθηκε προχθές «λειτουργούν στη λογική μιας βεντέτας, στη λογική μιας τυφλής επίθεσης σε όποιον φοράει στολή και όχι μόνο».

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στα stage, είπε ότι πρόκειται «για έναν πελατειακό, ρουσφετολογικό μηχανισμό που πρέπει να καταργηθεί και από τον δημόσιο και από τον ιδιωτικό τομέα». Και λίγο αργότερα συμπλήρωσε ότι «σωστά ξηλώνονται τα προγράμματα αυτά, όμως δεν πρέπει τους ανθρώπους αυτούς, που είναι θύματα αυτής της κακής πρακτικής, να τους εξοντώσουμε». Την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους η νεολαία του ΣΥΝ και η ΑΚΟΑ, συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Ελλάδα
Με λέξεις-κλειδιά
ΣΥΡΙΖΑ
Αστυνομικό ρεπορτάζ
Για το ίδιο θέμα
Απομακρύνουν τους ένστολους στόχους