Βίντεο: Η επέμβαση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ - 7 Νοεμβρίου 2013

 
Τα ΜΑΤ εισέβαλαν λίγο μετά τις 4 το πρωί της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου, μόλις λίγες ώρες μετά την ψήφιση της τροπολογίας-δώρο στους καναλάρχες. Την κατάσταση περιέγραψε εκείνη την ώρα σε ηχητικό ντοκουμέντο ο δημοσιογράφος που ήταν στο Ραδιομέγαρο λέγοντας "Καλωσήρθες Μεσαίωνα".
 

Τα γεγονότα μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ


  • ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ, ΦΟΡΕΙΣ ΜΑΤ στην ΕΡΤ μετά το δώρο στους καναλάρχες
    Πλήθος κόσμου στην είσοδο του Ραδιομεγάρου στις 4 μ.μ. ραδιομέγαρο Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα και συνοδεία εισαγγελέα, 8 διμοιρίες των ΜΑΤ εισέβαλλαν στο Ραδιομέγαρο και ζήτησαν την εκκένωσή του απειλώντας σε διαφορετική περίπτωση με συλλήψεις. Ένταση επικράτησε όταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και συνδικαλιστές ζήτησαν να μπουν στο χώρο και να είναι παρόντες στην καταμέτρηση των μηχανημάτων. Πλήθος κόσμου ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των εργαζομένων για συμπαράσταση. Συγκέντρωση 4 μμ. Στάση εργασίας 3-6 μμ στα ΜΜΕ.

  • Η EBU αναμεταδίδει το πρόγραμμα της ΕΡΤ Έτσι άρχισαν όλα - Το live blog της 11ης Ιουνίου 2013
    Live blogging: Διαμαρτυρίες για το κλείσιμο της ΕΡΤ Έντονες αντιδράσεις πυροδοτεί η απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Κοσμοσυρροή στη συγκέντρωση έξω από το Ραδιομέγαρο. Αμετακίνητος ο Σαμαράς για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών ζήτησαν από τον πρωθυπουργό ο Ευ. Βενιζέλος και ο Φ. Κουβέλης. Τόνισαν ότι ο εξορθολογισμός πρέπει να γίνει με την ΕΡΤ ανοιχτή.