Ηλεκτρονική Έκδοση

Το Pinterest και στα ελληνικά

Στα ελληνικά πλέον είναι διαθέσιμο το Pinterest, το κοινωνικό δίκτυο που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να ανακαλύψουν ιδέες σχετικά με τα ενδιαφέροντά τους.

Από εδώ και πέρα, οι χρήστες στην Ελλάδα θα έχουν πρόσβαση στη μεταφρασμένη έκδοση της σελίδας του. Επίσης το κοινό θα έχει πρόσβαση στα ελληνικά και στις εφαρμογές για iOS και Android.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που δίνουμε τη δυνατότητα στους Έλληνες χρήστες του Pinterest να εξερευνήσουν τα πράγματα που αγαπούν στη δική τους γλώσσα. Στην Ελλάδα, το Pinterest έχει μια ενεργή κοινότητα στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες μας, όπως στη μόδα, τα ταξίδια, τις χειροτεχνίες, το φαγητό και τη διακόσμηση σπιτιού. Η μεταφρασμένη έκδοση είναι ένα πρώτο βήμα να βοηθήσουμε τους χρήστες να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι τους με έναν εντελώς καινούργιο τρόπο» τόνισε ο Μάτι Κρίσταλ, υπεύθυνος διεθνών σχέσεων της εταιρίας.

Το Pinterest έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες τον τελευταίο χρόνο.

Όπως γνωστοποιήθηκε, πολιτική της εταιρείας είναι να συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς αναμένονται περισσότερες μεταφράσεις μέσα στο 2014.

Τέλος, ο Μάτι Κρίσταλ υπογράμμισε πως «η παγκόσμια ανάπτυξη του Pinterest είναι προτεραιότητά μας γιατί όσο περισσότεροι άνθρωποι εγγραφούν στο δίκτυο, τόσο περισσότερα ενδιαφέροντα θα εκπροσωπούνται και συνεπώς θα βελτιώνονται οι υπηρεσίες μας προς τους χρήστες μας».

Το Pinterest είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι χρήστες του δημιουργούν λίστες επιθυμιών. Η διαδικασία αλληλεπίδρασης των χρηστών περιλαμβάνει το pinning διάφορων ιδεών, χόμπι ή ενδιαφερόντων. Με τον τρόπο αυτόν, η λίστα του κάθε χρήστη εμπλουτίζεται με δημιουργικές ιδέες από χρήστες με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

Κανένα σχόλιο

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 0

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Επιστήμη & Τεχνολογία
Με λέξεις-κλειδιά
Social Media
Πληροφορική και διαδίκτυο