Ηλεκτρονική Έκδοση

Έληξε η ομηρία στη Μαλαισία

Τελευταία ενημέρωση:

Εληξε η ομηρία σε νηπιαγωγείο στη Μαλαισία όταν η αστυνομία εισέβαλε και συνέλαβε τον άνδρα ο οποίος ήταν οπλισμένος με μια ματσέτα και σφυρί και κρατούσε 30 παιδιά προσχολικής ηλικίας μαζί με τους τέσσερις δασκάλους τους απειλώντας να τους σκοτώσει.

Φωτογραφία αρχείου Φωτογραφία αρχείου Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι άτομο ψυχικά διαταραγμένο, εισέβαλε στο νηπιαγωγείο που βρίσκεται  στο κρατίδιο Τζοχόρ, νωρίς σήμερα το πρωί.

Μέλη των επίλεκτων αστυνομικών δυνάμεων της Μαλαισίας έφτασαν από την πρωτεύουσα Κουάλα Λουμπούρ για να ενισχύσουν την τοπική αστυνομία που έχει περικυκλώσει το χώρο, ενώ ομάδα διαπραγματευτών προσπαθούσε  να τον πείσει να απελευθερώσει τόσο τα παιδιά όσου και τους δασκάλους τους.

Η αστυνομία εισέβαλλε στο νηπιαγωγείο έπειτα από επτά ώρες δίνοντας τέλος στην αγωνία των γονέων των οποίων τα παιδιά κρατούνταν όμηροι.

Νωρίτερα η εφημερίδα "The New StraitS Times", όπως μετέδιδε το Associated Press, αναφέρε ότι τουλάχιστον ένα παιδί είχε χάσει τη ζωή του, είδηση που τελικά διαψεύθηκε.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Διεθνή
Με λέξεις-κλειδιά
Μαλαισία