Ηλεκτρονική Έκδοση

Αποκαλύφθηκε ο νέος ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο οποίος έχει επίσης τα μεγαλύτερα χέρια και πατούσες, είναι ο τούρκος Σουλτάν Κοσέν, σύμφωνα με τους αρμόδιους του Βιβλίου των Ρεκόρ Γκίνες.

Ο 27χρονος Σουλτάν Κοσέν έχει ύψος 2 μέτρα και 47 εκατοστά, οι παλάμες του είναι 27,5 εκατοστά και οι πατούσες του 36,5 εκατοστά, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι αρμόδιοι του Βιβλίου Ρεκόρ Γκίνες σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο.

Το ύψος του ξεπερνά αυτό του Ουκρανού Λεονίντ Σταντίκ που είναι μόνο 2,36 μέτρα.

Μιλώντας για την ξαφνική δημοσιότητά του,  ο Κοσέν δήλωσε πως το μεγαλύτερο του όνειρο είναι να συναντήσει τον έρωτα, ενώ στις προτεραιότητές του είναι να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο στα μέτρα του, όμως πάνω από όλα θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

"Εώς τώρα ήταν πολύ δύσκολο για μένα να βρω έναν σύντροφο. Ποτέ μου δεν είχα σχέση με καμία κοπέλα, αφού συνήθως τρόμαζαν από το ύψος μου" δήλωσε ο Κοσέν στη συνέντευξη τύπου στο Λονδίνο. "Τώρα που είμαι διάσημος θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω πολλές κοπέλες" πρόσθεσε ο Σουλτάν Κοσέν.

Ο νεαρός τούρκος κατά την εκδήλωση του Βιβλίου Ρεκόρ Γκίνες, φορούσε ένα ειδικά φτιαγμένο γι΄αυτόν κουστούμι, το πρώτο που πραγματικά ήταν στα μέτρα του.

Επίσης ο Οργανισμός, του δώρησε και ένα κρεβάτι τριών μέτρων.

"Τα πιο δύσκολα πράγματα για μένα είναι να πάω να ψωνίσω όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι, αναγκάζομαι να φοράω ρούχα που είναι ειδικά φτιαγμένα για την περίπτωσή μου και δεν είναι πάντα η τελευταία λέξη της μόδας" είπε αστειευόμενος ο Κοσέν και πρόσθεσε ότι τα θετικά του ύψους του είναι ότι μπορεί να δει ανθρώπους να έρχονται από μακρυά, ενώ στο σπίτι είναι χρήσιμος στην οικογένειά του για να αλλάζει τις λάμπες του σπιτιού και να κρεμάει τις κουρτίνες όταν του ζητηθεί.

Ο Σουλτάν Κοσέν αναπτυσσόταν κανονικά έως τα 10 του χρόνια, όμως ένας όγκος είχε σαν αποτέλεσμα να μη σταματάει η ανάπτυξή του. Ο όγκος αφαιρέθηκε πέρυσι και ο Κοσέν σταμάτησε να ψηλώνει.

Το ταξίδι του στη Βρετανία ήταν το πρώτο ταξίδι του νεαρού Τούρκου στο εξωτερικό και τώρα αναμένεται να επισκεφθεί τις ΗΠΑ και την Γερμανία.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Διεθνή
Με λέξεις-κλειδιά
Τουρκία