Ηλεκτρονική Έκδοση

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τα μέλη του να χαρίσουν τον ΦΠΑ

Όχι μόνο να διατηρήσουν σταθερές τις τιμές, απορροφώντας την αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ που θα ισχύσει από 1ης Ιουλίου, αλλά, εν όψει της εκπτωτικής περιόδου να χαρίσουν το σύνολο του ΦΠΑ, στους πελάτες τους, διαμορφώνοντας έτσι ένα θετικό κλίμα στην αγορά, προτρέπει τις επιχειρήσεις - μέλη του ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Όπως επισημαίνει, αυτό επιτάσσουν η παρούσα οικονομική συγκυρία και η κοινωνική κατάσταση στη χώρα. Ο ΕΣΘ καλεί τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή να το δηλώσουν στο Σύλλογο (στα τηλ 2310547887, 538790, 548876).

Ο Εμπορικός Σύλλογος επισημαίνει πως η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην πρωτοβουλία αυτή είναι προαιρετική, ότι η μείωση τιμών είναι ελεύθερη, αρκεί να μην πέφτει κάτω από το κόστος κτήσης του προϊόντος και ότι η μείωση της αρχικής τιμής πραγματοποιείται στο ταμείο της επιχείρησης.

«Η αγορά της Θεσσαλονίκης πάει κόντρα στην κρίση, «αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο, προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές τιμές στον καταναλωτή», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία
Με λέξεις-κλειδιά
Μακεδονία και Θράκη
Εφορία και φορολογική πολιτική
Συνδικαλιστικές και επαγγελματικές οργανώσεις

....