Ηλεκτρονική Έκδοση

Από την Akoustica Medica

Ακουστικά βαρηκοΐας φτιαγμένα για να αντέχουν

Ανθεκτικά στο νερό, τη σκόνη και την υγρασία

Νέα ακουστικά βαρηκοΐας προϊόν νανοτεχνολογίας, ανθεκτικά στο νερό, τη σκόνη και την υγρασία παρουσιάζει η Akoustica Medica δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα της δωρεάν δοκιμής.

Μια πρόκληση που είχαν να αντιμετωπίσουν οι χρήστες ακουστικών βαρηκοΐας ήταν η ανθεκτικότητα των ακουστικών στην υγρασία, τη σκόνη και το νερό. Όλοι αυτοί οι παράγοντες δημιουργούσαν προβλήματα στους χρήστες ακουστικών καθώς απαιτούνταν η τακτική και προσεκτική συντήρησή τους.

Η εφαρμογή της νανο-τεχνολογίας στα ακουστικά βαρηκοΐας βοήθησε στο να αντιμετωπιστεί με επιτυχία αυτή η δυσκολία καθώς δημιουργήθηκαν τα ακουστικά που είναι θωρακισμένα στο νερό, τη σκόνη και την υγρασία.

Έτσι οι χρήστες ακουστικών μπορούν πλέον να απολαμβάνουν καθημερινά τις αγαπημένες τους δραστηριότητες χωρίς να ανησυχούν για τα ακουστικά τους. Παράλληλα τα νέα ακουστικά προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα ήχου ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες ή σε περιβάλλον με θόρυβο. Τέλος εκτός από την θωράκιση στο νερό τα σύγχρονα ακουστικά έχουν εξαλείψει και τα ανεπιθύμητα σφυρίγματα.

Ενημερωθείτε για τα ακουστικά νανο-τεχνολογίας από την Akoustica Medica καλώντας στο 800 11 65000 χωρίς χρέωση και προγραμματίστε τη δωρεάν δοκιμή στον προσωπικό σας χώρο.

 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Οικονομία
Με λέξεις-κλειδιά
Επιχειρήσεις

....