• Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών
  Επανήλθε η ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, μετά τα προβλήματα πρόσβασης που παρουσίασε νωρίτερα και παρέτεινε την αγωνία χιλιάδων υποψηφίων για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, χωρίς ωστόσο μία συγνώμη ή κάποιες διευκρινίσεις. Οι επιτυχόντες των εξετάσεων μπορούν πλέον να ενημερωθούν για τις βάσεις των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
 • ΟΛΜΕ: Προβλήματα χωρίς προηγούμενο στις πανελλαδικές
  Κάθε προηγούμενο έχουν ξεπεράσει φέτος τα προβλήματα στις πανελλαδικές εξετάσεις, υποστηρίζει με σημερινή ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), τα οποία «επιτείνουν ως τα άκρα το άγχος και την αβεβαιότητα μεταξύ των υποψηφίων και των λοιπών μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας και προκαλούν σύγχυση στην ελληνική κοινωνία».
 • Τετάρτη 29 Μαΐου: Ενδεικτικές απαντήσεις και Θέματα
  Τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων της Τετάρτης 29 Μαΐου και οι ενδεικτικές απαντήσεις τους από την ομάδα καθηγητών του φροντιστηρίου «Ηράκλειτος».
 • Δευτέρα 27 Μαΐου: Ενδεικτικές απαντήσεις στα Θέματα των Πανελλαδικών
  Ενδεικτικές απαντήσεις από την ομάδα καθηγητών του φροντιστηρίου «Ηράκλειτος» στα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων της Δευτέρας 27 Μαΐου για τα μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών Θεωρητικής Κατεύθυνσης και Μαθηματικών Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.
 • Δευτέρα 27 Μαΐου: Τα θέματα των Πανελλαδικών
  Δυσκολότερα σε σχέση με πέρυσι χαρακτηρίζονται τα Μαθηματικά στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, ενώ δύσκολα χαρακτηρίζονται και τα Αρχαία Ελληνικά της Θεωρητικής Κατεύθυνσης. Ακολουθούν αναλυτικά τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων της 27ης Μαΐου, για τους αποφοίτους γενικών λυκείων.
 • Παρασκευή 24 Μαΐου: Ενδεικτικές απαντήσεις στα Θέματα των Πανελλαδικών
  Τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων της Παρασκευής 24 Μαΐου για τα μαθήματα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Κύκλος Β, Βιολογία Θετικής Κατεύθυνσης, Χημεία-Βιοχημεία Τεχνολογικής Κατεύθυνσης - Κύκλος Α' και Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης. Ενδεικτικές απαντήσεις από την ομάδα καθηγητών του φροντιστηρίου «Ηράκλειτος».
 • Παρασκευή 24 Μαΐου: Τα Θέματα των Πανελλαδικών
  Τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων της Παρασκευής 24/5, για τους απόφοιτους των γενικών λυκείων, στα μαθήματα κατεύθυνσης Ιστορία, Βιολογία, Χημεία- Βιοχημεία, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
 • Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις
  Χωρίς προβλήματα συνεχίσθηκαν την Παρασκευή οι πανελλαδικές εξετάσεις, σε τέσσερα μαθήματα κατεύθυνσης: Ιστορία, Βιολογία, Χημεία- Βιοχημεία, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
  Στην Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).
 • Τετάρτη 22 Μαΐου: Ενδεικτικές απαντήσεις στα Θέματα των Πανελλαδικών
  Τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων της Τετάρτης 22/5, για τα μαθήματα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Θεωρητικής κατεύθυνσης και Φυσικής Θετικής και Τεχνολογικής κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων).