Τελευταίες ειδήσεις


 • Ανακοίνωση σε απάντηση του ψηφίσματος των εργαζομένων
  Προς Εργαζομένους στην Τρίτη Όψη Α.Ε.
  Με το χθεσινό ψήφισμά σας, το οποίο πληροφορήθηκα από το Enet, απαιτείτε τη συμμετοχή σας στη διοίκηση και τον έλεγχο της εκδότριας εταιρείας.
  Η συμμετοχή αυτή, που όσες φορές σας είχε προταθεί άλλες τόσες την είχατε απορρίψει, γίνεται δεκτή από τους μετόχους.

 • Σκιαγραφούμε τους δρόμους εργατικού ελέγχου, συνεταιρισμού και αυτοδιαχείρισης που ανοίγουν οι σημερινές συγκυρίες Ψήφισμα των εργαζομένων στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
  Καλούμε τους συναδέλφους μας στα άλλα ΜΜΕ να στηρίξουν τον αγώνα μας Εμείς, οι εργαζόμενοι στην “Ελευθεροτυπία”, την “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία” και το Enet, σε συνέλευσή μας σήμερα Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, αποφασίσαμε τα παρακάτω:

 • Νέα 24ωρη απεργία στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
  Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, οι οποίοι εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα «enet.gr» από τις 5 μ.μ. της Πέμπτης, 20 Νοεμβρίου 2014 έως τις 5 μ.μ. της Παρασκευής, 21 Νοεμβρίου 2014.

 • Σκουρλέτης: Επικίνδυνα παιχνίδια με τη Δημοκρατία
  «Έχουν ξεφύγει τα πράγματα. Δεν μπορεί να βγαίνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και να αναφέρεται, με τον τρόπο, την ένταση και του ύφος που αναφέρθηκε στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, λέγοντάς της ότι είναι με τους τρομοκράτες. Εδώ δεν υπάρχει εισαγγελέας;» είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

 • Τριήμερη απεργία στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ
  Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», καθώς και στην ηλεκτρονική σελίδα «enet.gr» από τις 5 μ.μ. της Παρασκευής, 14 Νοεμβρίου 2014 έως τις 5 μ.μ. της Δευτέρας, 17 Νοεμβρίου 2014.

 • Ψηφίστηκαν τα φιρμάνια για ΕΝΦΙΑ και κόκκινα δάνεια
  Ψηφίστηκαν κατόπιν ονομαστικών ψηφοφοριών στην Ολομέλεια της Βουλής, οι τροπολογίες για τα «κόκκινα δάνεια» των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, και για την εξαίρεση των μη ληξιπρόθεσμων οφειλών από τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Περισσότερες ειδήσεις

Πολιτική: Ειδήσεις και Αρθρα της εφημερίδας