Τελευταίες ειδήσεις


 • Προετοιμάζεται το Συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης
  Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ( 1 και 2 Νοεμβρίου) θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

 • ΣΥΡΙΖΑ: «Οι τράπεζες πρέπει να παρέχουν ρευστότητα στην αγορά»
  Απάντηση από την Σ. Βούλτεψη Την ανάγκη να ασκήσει το ελληνικό δημόσιο «τα δικαιώματα του ως βασικός μέτοχος των συστημικών τραπεζών με σκοπό την παροχή ρευστότητας προς την αγορά και την ανακούφιση τω δανειοληπτών», επισημαίνει το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τα stress tests των τραπεζών.

 • Ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη Παπούλιας: «Η κρίση δεν θα μας νικήσει»
  Μήνυμα αλληλεγγύης και ενότητας, με την επισήμανση ότι «η κρίση δεν θα μας νικήσει», έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

 • Επίσκεψη Βενιζέλου στην Κύπρο
  Στη Λευκωσία μεταβαίνει την Τρίτη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

 • Συνάντηση Π. Καμμένου - εργαζομένων στα λιμάνια
  Πάνος Καμμένος Στο φόντο των ιδιωτικοποιήσεων και της λειτουργίας της COSCO, έγινε η συνάντηση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και των εκπροσώπων των εργαζομένων στα λιμάνια.

 • ΣΥΡΙΖΑ: Αποθρασύνεται ο κομισάριος συντάξεων του ΔΝΤ κ.Πίτερ Ράτκλιφ!
  "Εκβιάζει για την υπογραφή «Μνημονίου Συνεργασίας» από τους Διοικητές όλων των Ασφαλιστικών Ταμείων" Α.Μητρόπουλος «Έρχονται μειώσεις στις συντάξεις! Καλούμε την κυβέρνηση να ανακαλέσει άμεσα τον διορισμό του», αναφέρει ο Αλέξης Μητρόπουλος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του τομέα διοικητικής μεταρρύθμισης.

Περισσότερες ειδήσεις

Πολιτική: Ειδήσεις και Αρθρα της εφημερίδας