Ηλεκτρονική Έκδοση

Συνεδρίαση της ΚΠΕ του κόμματος

Η πρόταση του Αλ. Τσίπρα για έκτακτο συνέδριο του ΣΥΝ, σε ψηφοφορία

Και νέα παρέμβαση του Αλ. Αλαβάνου

Σε έκτακτο συνέδριο οδηγείται, καθώς φαίνεται, ο ΣΥΝ, με επικρατέστερη περίοδο να διεξαχθεί το πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου. Ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε προς ψήφιση στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή την πρότασή του για την ανάγκη να ξεκαθαρίσει το θολο τοπίο του κόμματος σε ένα έκτακτο συνέδριο,ενώ ο Αλέκος Αλαβάνος, με συνέντευξή του, στο «Βήμα της Κυριακής», δηλώνει με νόημα...«ουδέν σχόλιον».

Ο Αλέκος Αλαβάνος απορρίπτει την επιστροφή του στην ενεργό πολιτική και τη δραστηριοποίησή του για όλα συμβαίνουν στην Κουμουνδούρου και τον ΣΥΡΙΖΑ, με το σκεπτικό "να ξεκαθαρίσουν οι λογαριασμοί", καθώς εντάσσει τέτοιες λογικές στο χώρο της...μαφίας και όχι της πολιτικής. Όσο για την άποψή του σχετικά με την πρόταση του προέδρου του ΣΥΝ για τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου του κόμματος, ο Αλέκος Αλαβάνος ήταν κατηγορηματικός: "Δεν έχω να δηλώσω τίποτα για τον κ. Τσίπρα".

Την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας θέτει προς ψήφιση στην ΚΠΕ του ΣΥΝ την πρότασή του, παρά τη δηλωμένη αντίρρηση στελεχών του κόμματος, με προεξάρχουσα αυτή του Φώτη Κουβέλη, ευελπιστώντας ότι σε μία ανοιχτή διαδικασία, όπως είναι ένα συνέδριο, οι εσωκομματικοί λογαριασμοί θα κλείσουν.

Να σημειωθεί ότι το Αριστερό Ρεύμα, παρ' ότι δεν εκφράζει επιφυλάξεις για ένα έκτακτο συνέδριο, δεν πρόκειται να "μπλοκάρει" την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα. 

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική