Ηλεκτρονική Έκδοση

Επιφυλάχτηκε να απαντήσει η κυβέρνηση για τις οφειλές Βοσκόπουλου

Τελευταία ενημέρωση:

Περαιτέρω διευκρινίσεις περιμένει, σύμφωνα με τον Γ. Πεταλωτή, η κυβέρνηση πριν τοποθετηθεί επισήμως για τις φορολογικές εκκρεμότητες του λαϊκού τραγουδιστή και συζύγου της υφυπουργού Τουρισμού, Τόλη Βοσκόπουλου. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενοι παραίτησης της Άντζελας Γκερέκου, σε περίπτωση που προκύψουν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της.

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τα στοιχεία που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή της είναι ελλιπή. Προσέφερε κατ΄ αρχήν κάλυψη στην Άντζελα Γκερέκου, σημειώνοντας ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι ιδιώτης και ως τέτοιος αντιμετωπίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση έχει ζητήσει πλήρη ενημέρωση, καθώς και όλα τα σχετικά στοιχεία που αφορούν την υπόθεση από το υπουργείο Οικονομικών, ενώ αναμένεται να διεξαχθεί έρευνα. Μάλιστα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο παραίτησής της υφυπουργού σε περίπτωση που προκύψουν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της.

Άλλωστε, στη δήλωσή του για το θέμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε: "Το μήνυμα το δικό μας είναι σαφώς μήνυμα ευνομίας. Αυτό το δείχνουμε με κάθε πράξη μας, με κάθε ενέργεια και κάθε σκέψη μας. Εάν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία από την κυβέρνηση, θα πάρει θέση και φυσικά δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω στα περί διαφάνειας, ευνομίας και καλού παραδείγματος που δίνουν τα μέλη αυτής της κυβέρνησης".

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Γκερέκου επικοινώνησε το πρωί με τον Γ. Πεταλωτή.

Όπως έγραψε η "Ε", ο Τ. Βοσκόπουλος οφείλει στο Δημόσιο 5,5 εκατ. ευρω από φόρους εισοδήματος, πρόστιμα και προσαυξήσεις (περισσότερα, εδώ).

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

77 σχόλια

71 Ο/Η DEM L έγραψε: (πριν 9 έτη)
Με τα δικά μας τα ψίχουλα δεν μαζευονται τα εκατομυρια του Τόλη και των λοιπών. Οι βδέλες πίνουν πολύ αίμα.
72 Ο/Η Κωνσταντίνος Χ. ΛΙΟΝΤΗΣ έγραψε: (πριν 9 έτη)
-Βλέπω σχόλια από κομματικά ανθρωπάκια!
-Καλά δεν έχουμε καταλάβει όλοι μα όλοι ότι τα κόμματα την Ελλάδα και τους Έλληνες καταστέφουν τόσα χρόνια!
73 Ο/Η ΣΠ έγραψε: (πριν 9 έτη)
Χαλαρώστε ρε!!!!!!! Ο Βοσκόπουλος χρωστάει στο ελληνικό δημόσιο και βρίσκεται σε διαμάχη μαζί του γιατί θεωρεί ότι άδικα του ζητάνε να πληρώσει τόσα λεφτά. Δεν τα έκλεψε ούτε τα έκρυψε τα εισοδήματά του ο άνθρωπος.Η διαμάχη κρατάει χρόνια. Εάν κάποια κοράκια έχουν πέσει να φάνε κάποιο υπουργό της κυβέρνησης δεν σημαίνει ότι όλοι θα γίνουμε κοράκια να μην ξέρουμε τι θα πει η λέξη ΝΤΡΟΠΗ, κάτι που δεν γνώριζαν οι ίδιοι τα προηγούμενα 5 χρόνια, όταν ο Βουλγαράκης (νόμιμα και ηθικά) γλίτωνε τη φορολογία μέσω οφσορ εταιριών και τώρα θυμήθηκαν τη σημασία της.
74 Ο/Η Πολίτης έγραψε: (πριν 9 έτη)
Ψάξτε τους "καλλιτέχνες" της φοροδιαφυγής ΟΛΟΥΣ, τους "παιχταράδες" της φοροδιαφυγής, τους "επιστήμονες" της φοροδιαφυγής, τους "τηλε-παρουσιαζόμενους" της φοροδιαφυγής, τους "εθνοσωτήρες" της φοροδιαφυγής, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ αυτούς που τους ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ. Και αν δεν "μπορείτε", αναθέσετε το ψάξιμο στο ΔΝΤ!
75 Ο/Η Πλούσιος συνταξιούχος έγραψε: (πριν 9 έτη)
Δεν αλλάζουν ούτε οι πολιτικοί, ούτε το σύστημα, ούτε οι δικοί τους. Τα ίδια και τα ίδια. Ποιός έχασε την ντροπή του για να την βρούνε αυτοί. Αλοίμονο στον συνταξιούχο χωρίς δώρο και στο νέο μισθωτό με τα 560 ευρώ το μήνα, που έστρεξε να του δώσει η κυβέρνηση. Μας πήραν τα λεφτα. Μας πήραν την ελπίδα. Μας πήραν το όνειρο. Μας πήραν την ζωή.
76 Ο/Η Dimitrios Kirkos έγραψε: (πριν 9 έτη)
Δεν προκύπτει πολιτική ευθύνη για την κα. Γκερέκου στην περίπτωση που έχει υπεράκτια εταιρεία (offshore) μέσω της οποίας κατέχει και διαχειρίζεται ξενοδοχείο στην Κεφαλλονιά; Το ξέρει αυτό η εφορία και ελληνικές αρχές;
77 Ο/Η eleutheros έγραψε: (πριν 9 έτη)
Σας παρακαλώ εάν γνωρίζει κανείς το όνομα του καθηγητού του Πανεπιστημίου Αθηνών που κάθεται ακριβώς πίσω από τον κ.Βοσκόπουλο στην παραπάνω φωτο ας το γράψει. Έχω να τον δω χρόνια.Πρέπει να είναι Κερκυραίος, μου διαφεύγει το όνομά του.Ευχαριστώ.
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 77

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Εφορία και φορολογική πολιτική
Κυβέρνηση
Για το ίδιο θέμα
Εξηγήσεις ζητά από την Άντζελα Γκερέκου η Ν.Δ.
Τι απαντά ο Τόλης Βοσκόπουλος για τα χρέη στην εφορία
17χρονη φορολογική «ασυλία» για τον Τόλη