Ηλεκτρονική Έκδοση

Σε εκλογική ετοιμότητα το ΠΑΣΟΚ

Μακάρι να προκηρυχτούν και αύριο εκλογές λέει ο Πάγκαλος

Αιφνιδίασε ο Θ. Πάγκαλος όταν από το βήμα της Βουλής, έκανε αναφορά στη φημολογία που θέλει τον πρωθυπουργό να προκηρύσσει πρόωρες εκλογές, αμέσως μετά την αυριανή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Οικονομία. «Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται» απάντησε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Η συζήτηση στη Βουλή για την τροποποίηση των επενδυτικών διατάξεων του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομίας επιφύλασσε εκπλήξεις. Ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για την οικονομική κατάσταση της χώρας, υποστηρίζοντας ότι δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της και ψάχνει πάντα εξιλαστήριο θύμα. "Το 2004 η κυβέρνηση αγαπούσε τον Αλμούνια ενώ τώρα αυτός ευθύνεται για όλα", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

Ταυτόχρονα,ο κ. Πάγκαλος επικαλέστηκε δημοσιογραφικές φήμες που φέρουν τον Κώστα Καραμανλή, μετά την αυριανή συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία,να ανακοινώνει πρόωρες εκλογές. "Μακάρι",πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος "ο Θεός να λυπηθεί την Ελλάδα". "Ο πεινασμένος καρβέλια" ονειρεύεται απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ Πάνος Παναγιωτόπουλος. Ο κ. Παναγιωτόπουλος μάλιστα, εξήγησε ότι στελέχη της κυβέρνησης,όπως η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Προκόπης Παυλόπουλος ενεπλάκησαν στη συζήτηση περί εκλογών γιατί το ΠΑΣΟΚ έβαλε το θέμα στην ατζέντα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος έκανε λόγο για "φαντασιόπληκτα σενάρια".

"Είμαστε έτοιμοι", λέει το ΠΑΣΟΚ

Σχολιάζοντας τις νέες φήμες για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, τόνισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται σε εκλογική ετοιμότητα. "Εχουμε ζητήσει εκλογές. Είμαστε έτοιμοι και πάνω απ’ όλα είναι έτοιμοι οι Έλληνες πολίτες", είπε. Παράλληλα, υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο και για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση. "Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τις πρώτες κινήσεις που θα ανακουφίσουν άμεσα τους ασθενέστερους,την μεσαία τάξη και θα καθησυχάσουν τις διεθνείς αγορές", δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Εκλογές