Έντυπη Έκδοση

ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΗ ΟΦΕΙΛΗ ΤΩΝ 5,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ, ΑΦΟΥ Η ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η Γκερέκου πλήρωσε τα χρέη του Βοσκόπουλου

Το μεγάλο χρέος του Τόλη Βοσκόπουλου στην Εφορία, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ, το... πλήρωσε τελικά χθες η σύζυγός του Αντζελα Γκερέκου με την απώλεια της θέσης της υφυπουργού Πολιτισμού-Τουρισμού αφού ο πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτησή της.

Ηταν το αποτέλεσμα μιας πολύωρης παρασκηνιακής έρευνας και διαβούλευσης που άρχισε από νωρίς χθες το πρωί μόλις έγινε γνωστό το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Ε» και έλαβε χώρα στην Αθήνα και στη Μαδρίτη απ' όπου ο Γ. Παπανδρέου πήρε την οριστική του απόφαση να κάνει αποδεκτή την παραίτηση.

Στον «ιδιώτη»

Από το ίδιο το κείμενο της κυβερνητικής ανακοίνωσης γίνεται εμφανές ότι η κυβέρνηση θέλησε να διαχωρίσει τις ευθύνες του κ. Βοσκόπουλου από την κ. Γκερέκου, καθώς φαίνεται να δέχεται τον ισχυρισμό της ότι «ουδεμία εμπλοκή έχει στις φορολογικές εκκρεμότητες του συζύγου της».

«Συγκάλυψη»

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι αργά το απόγευμα επικρατούσαν σκέψεις να παραμείνει η κ. Γκερέκου στη θέση της και να περιορισθεί το θέμα στον «ιδιώτη κ. Βοσκόπουλο» όπως τον είχε χαρακτηρίσει το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής.

Ομως όσο περνούσαν οι ώρες στο Μαξίμου άρχισαν να καταλήγουν στη διαπίστωση ότι αν δεν απομακρυνθεί η κ. Γκερέκου, αυτό που θα επικρατήσει στην κοινή γνώμη είναι ότι η κυβέρνηση συγκαλύπτει την υπόθεση και χαρίζεται σε ένα κυβερνητικό στέλεχος, κόντρα στις διακηρύξεις της για διαφάνεια. Το κλίμα ήταν βαρύ, ενώ πληροφορίες από το Μαξίμου λένε ότι και η ίδια η τέως υφυπουργός επέμενε στην απόφασή της να παραιτηθεί, την οποία είχε ανακοινώσει από τις 12 το μεσημέρι στον πρωθυπουργό μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Ο κ. Πεταλωτής στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι είχε επισημάνει ότι όταν προκύψουν περισσότερα στοιχεία η κυβέρνηση θα πάρει θέση, εννοώντας την έρευνα που ζήτησε η κυβέρνηση για την υπόθεση. Η έρευνα που έγινε με ευθύνη του υφυπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη επιβεβαίωσε το δημοσίευμα της εφημερίδας, όπως προκύπτει κι από την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών. Ο υφυπουργός ενημέρωσε τον πρωθυπουργό μόλις αυτός προσγειώθηκε στη Μαδρίτη -είχε φύγει στις 2 το μεσημέρι.

«Ευαισθησία»

Η κυβερνητική ανακοίνωση αναφέρει ότι «ο πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, έκανε αποδεκτή την παραίτηση της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Αντζελας Γκερέκου» και υπογραμμίζει: «Η Αντζελα Γκερέκου υπέβαλε την παραίτησή της για λόγους ευαισθησίας και ευθιξίας και προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή αφορμή για να πληγεί η κυβέρνηση, παρά το ότι, όπως ενημέρωσε τον πρωθυπουργό, ουδεμία εμπλοκή έχει στις φορολογικές εκκρεμότητες του συζύγου της».

Αργότερα δήλωση έκανε και η ίδια η τέως υφυπουργός υποστηρίζοντας ότι το δημοσίευμα αναφέρεται σε υπόθεση φορολογικών ζητημάτων του συζύγου της, «η οποία εκκρεμεί δικαστικά από χρόνο πολύ πρότερο της προσωπικής μας γνωριμίας, έως και σήμερα». «Δεν θα επιθυμούσα, ανέφερε, να προχωρήσω σε λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση αυτή, για την οποία άλλωστε έχουν ήδη γίνει δημόσιες ανακοινώσεις από τον σύζυγό μου και τους νομικούς του εκπροσώπους, στις οποίες και παραπέμπω». Στη συνέχεια η κ. Γκερέκου υπογράμμισε ότι, στη μέχρι τώρα πορεία της στην πολιτική, ποτέ δεν διεκδίκησε την κατοχή του «αλάθητου» και τόνισε:

«Δεν θα επιτρέψω»

«Ενδεχομένως να μπορεί κανείς να συμφωνεί ή και να διαφωνεί με τις πολιτικές μου κρίσεις. Δεν θα επιτρέψω όμως σε κανέναν και για τον οποιοδήποτε λόγο να μου καταλογίσει ατομική ιδιοτέλεια με σκοπό το προσωπικό όφελος. Πολύ δε περισσότερο, δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να επιτρέψω, ειδικά αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή, η υπόθεση αυτή του συζύγου μου να αποτελέσει τη βάση για γενικευμένες κατηγορίες κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Για τον λόγο αυτό, υπέβαλα άμεσα την παραίτησή μου». Η κ. Γκερέκου ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις το έργο της κυβέρνησης αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Σημειώνεται πάντως ότι με αφορμή και την κενή θέση της κ. Γκερέκου αναζωπυρώθηκαν τα σενάρια για επίσπευση του ανασχηματισμού. *

**Τιμής ένεκεν στον Κάβουρα. Μ.Τ.

Δήλωση 2007: Λιγότερα από 100.000 ευρώ και 17 ακίνητα

Ομοια με ενός χαμηλόμισθου είναι τα εισοδήματα του Τόλη Βοσκόπουλου, όπως τουλάχιστον εμφανίζονται στη δήλωση της περιουσιακής κατάστασης («πόθεν έσχες») για το 2007 που είναι υποχρεωμένη σύμφωνα με τον νόμο να καταθέτει η σύζυγός του, Αντζελα Γκερέκου.

Ετσι, ο λαϊκός αοιδός δηλώνει μόνο 34.995,69 ευρώ και η γυναίκα του, τότε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και σήμερα υφυπουργός Τουρισμού, 62.970,74 ευρώ.

Οι ίδιοι κατέχουν 17 ακίνητα στην Αθήνα, την Κέρκυρα και τη Φθιώτιδα.

Ειδικότερα:

Η Αντζελα Γκερέκου είναι ιδιοκτήτρια ενός διαμερίσματος 74 τ.μ. επί της οδού Νικηφόρου Ουρανού, πλησίον του περιφερειακού του Λυκαβηττού, που απέκτησε το 1991, δύο οικοπέδων 6.000 και 4.023 τ.μ. αντίστοιχα, που απέκτησε το 1997, στην Κέρκυρα, ενός οικοπέδου 2.515 τ.μ. με οικία 192 τ.μ. στο ίδιο νησί (χρόνος κτήσης 2001) και ενός διαμερίσματος 184 τ.μ. (χρόνος κτήσης 1996). Η υπουργός είναι ιδιοκτήτρια δύο αγροτεμαχίων 2.584 και 7.112 τ.μ. αντίστοιχα, πάλι στην Κέρκυρα που τα απέκτησε το 2003 και μιας αποθήκης στην Αθήνα επτά τ.μ. (χρόνος κτήσης 1991).

Ο Τόλης Βοσκόπουλος εμφανίζεται ως κάτοχος τριών διαμερισμάτων 97, 98 και 99 τ.μ. αντίστοιχα επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου στην Αθήνα τα οποία απέκτησε το 1975. Ο ίδιος διαθέτει ακόμη τέσσερα διαμερίσματα στον Κορυδαλλό, 38 τ.μ. έκαστο, που όμως δεν αναφέρει πότε τα απέκτησε. Ελλιπή ως προς τον χρόνο απόκτησής τους, αλλά και το είδος των ακινήτων είναι ακόμη δύο που ανήκουν στον ίδιο και βρίσκονται στον νομό Φθιώτιδος, 200 τ.μ. συνολικά.

Η υφυπουργός διαθέτει επίσης μετοχές (συνολικού αριθμού 13.831) διαφόρων εταιρειών ύψους 209.706, 80 ευρώ καθώς και καταθέσεις σε τραπεζικά ιδρύματα 100.988 ευρώ. Αντίθετα οι καταθέσεις του κ. Βοσκόπουλου είναι ιδιαιτέρως «φτωχές» και φτάνουν μόλις τα 2.144 ευρώ.

Τέλος, ο κ. Βοσκόπουλος έχει ένα αυτοκίνητο 3.600 κ.ε. που απέκτησε το 1997. Αντίθετα η κυρία Γκερέκου είναι κάτοχος τεσσάρων Ι.Χ. (3.200, 1.600, 1.600 και 3.000 κ.ε. αντίστοιχα), ενώ το 2007 πούλησε ένα Ι.Χ. 1.300 κ.ε. και εισέπραξε 2.000 ευρώ.

Το υπ. Οικονομικών επιβεβαιώνει το δημοσίευμα της «Ε»

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών για το θέμα έχει ως εξής:

Σε συνέχεια σχετικού δημοσιεύματος στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) έκδοση της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», προκύπτει ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Τ. Βοσκόπουλος οφείλει περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ στην Εφορία από φόρους εισοδήματος, πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Για τον λόγο αυτό η αρμόδια ΔΟΥ έχει εγγράψει πέντε υποθήκες σε ακίνητά του για την εξασφάλιση των απαιτήσεων του Δημοσίου, ενώ έχουν ήδη ασκηθεί και δύο ποινικές διώξεις για χρέη προς το Δημόσιο κατά τα έτη 2006 και 2009, οι οποίες όμως δεν έχουν ακόμα εκδικασθεί λόγω αναβολών στα δικαστήρια. Παράλληλα η ΔΟΥ έχει προβεί στη δέσμευση ακινήτων του κ. Βοσκόπουλου.

Το υπουργείο Οικονομικών θεωρεί ότι τα μέτρα που είχαν ληφθεί για την είσπραξη της μεγάλης αυτής οφειλής προφανώς δεν υπήρξαν επαρκή. Είναι γνωστό δε το ευρύτερο πρόβλημα των ανείσπρακτων οφειλών πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ προς το Δημόσιο, οι οποίες διογκώθηκαν σε πρωτοφανή βαθμό τα προηγούμενα χρόνια λόγω διάλυσης των φοροεισπρακτικών μηχανισμών, πρόβλημα το οποίο η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με διοικητικά μέτρα καθώς και με το νέο φορολογικό σύστημα που τίθεται σε εφαρμογή.

Οσον αφορά στην καθυστέρηση της είσπραξης των οφειλών του κ. Βοσκόπουλου, διατάχθηκε σήμερα Ενορκη Διοικητική Εξέταση για τη διερεύνηση τυχόν παραλείψεων. Παράλληλα, το υπουργείο Οικονομικών θα δώσει συγκεκριμένες οδηγίες στην αρμόδια ΔΟΥ για τις άμεσες ενέργειες προς αναγκαστική είσπραξη των απαιτήσεων μέσω πλειστηριασμών.

Επισημαίνεται ότι με τον πρόσφατο νόμο 3842/2010 «Αποκατάσταση φορολογικής δικαιοσύνης και αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής» θεσπίζονται συγκεκριμένες ρυθμίσεις για τη συντόμευση των χρόνων είσπραξης των απαιτήσεων και την επιτάχυνση της εκδίκασης σε παρόμοιες δικαστικές διενέξεις. Ετσι, επιτυγχάνεται η γρήγορη τελεσιδικία για τις ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις και οι οφειλέτες του Δημοσίου δεν θα μπορούν να αποφεύγουν τις υποχρεώσεις τους προς το Ελληνικό Δημόσιο μέσω διαδικαστικών καθυστερήσεων.

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να αποκαταστήσει την πλήρη τήρηση των νόμων και να αντιμετωπίζει όλους τους πολίτες ως ίσους σχετικά τόσο με τα δικαιώματά τους όσο και με τις υποχρεώσεις τους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση μεγαλοοφειλέτη, ο νόμος θα εφαρμοστεί στο ακέραιο.

Αγγίζουν και την κυβέρνηση οι ευθύνες για τη μη είσπραξη της οφειλής

Καταιγιστική συνέχεια είχε η αποκάλυψη της «Ε» για το χρέος των 5,5 εκατ. ευρώ του Τόλη Βοσκόπουλου στην Εφορία.

Γ. Παπανδρέου: Από την Ισπανία αποδέχθηκε την παραίτηση της Αντζελας Γκερέκου Γ. Παπανδρέου: Από την Ισπανία αποδέχθηκε την παραίτηση της Αντζελας Γκερέκου Από την Ισπανία ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου αναγκάστηκε, υπό το βάρος του πολιτικού και κοινωνικού θορύβου που ξεσηκώθηκε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από το δημοσίευμά μας, να κάνει αποδεκτή την παραίτηση για λόγους ευθιξίας της υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Αντζελας Γκερέκου και συζύγου του λαϊκού τραγουδιστή.

Ο πρωθυπουργός δεν είχε καμία άλλη επιλογή παρά να κάνει αποδεκτή την παραίτηση της κ. Γκερέκου -η οποία συνυπέγραφε τη φορολογική δήλωση του συζύγου της-, καθώς το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργά χθες το βράδυ επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας τις αποκαλύψεις της εφημερίδας για το χρέος. Το υπουργείο, που επί 17 συναπτά έτη άφηνε στο απυρόβλητο την υπόθεση Βοσκόπουλου, μόνο μετά τη δημοσίευση των λεπτομερειών αναγκάστηκε να διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) για παραλείψεις και τυχόν ευθύνες των φορολογικών Αρχών. Ενώ, όμως, το υπουργείο Οικονομικών έστω και αργά προχώρησε στην επιβεβλημένη έρευνα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γ. Πεταλωτής είχε προσπαθήσει το μεσημέρι να αποδυναμώσει τις διαστάσεις του θέματος χαρακτηρίζοντας ως ελλιπές το δημοσίευμα της «Ε», κάτι που διαψεύστηκε από την ίδια την ανακοίνωση του υπουργείου, που καθιστούσε μονόδρομο την απομάκρυνση της κ. Γκερέκου από την κυβέρνηση. Παράλληλα, το υπουργείο Οικονομικών διέταξε και τη διενέργεια πλειστηριασμών στην ακίνητη περιουσία του τραγουδιστή κάτι που δεν είχε επισυμβεί επί έτη.

Ο φάκελος από τη ΔΟΥ

Και ενώ το πρωί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών ζήτησε και έλαβε από την ΙΓ' ΔΟΥ Αθηνών, όπου υποβάλλουν κοινή δήλωση ο κ. Βοσκόπουλος και η κ. Γκερέκου, όλους τους φακέλους της υπόθεσης καθώς και τα Ε9 (κατάλογος ακινήτων), στα μέσα ενημέρωσης -παρά την απεργία των τεχνικών- και στα blogs η υπόθεση έπαιρνε πρωτοφανείς διαστάσεις. Απλοί πολίτες και χρεοφειλέτες για χρέη στην Εφορία, που σύρονται στις ΔΟΥ, στα δικαστήρια και στα αστυνομικά τμήματα για κατασχέσεις ακινήτων επειδή οφείλουν 1.000 ή 2.000 ευρώ διεκτραγώδησαν τις πρακτικές ενός συστήματος το οποίο «κυνηγά τη μαρίδα» και αφήνει να διαφύγουν μέσα από δικονομικούς διαδάλους αλλά και συχνά με παραινέσεις «ισχυρών» τα πιο χοντρά ψάρια.

Σημειώνεται ότι 8.000 χρεοφειλέτες χρωστούν στην εφορία πάνω από 20 δισ. ευρώ, από τα 30 συνολικά δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμων χρεών.

Εντύπωση προκαλεί η προσπάθεια τού υπό τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου υπουργείου Οικονομικών να μεταθέσει όλες τις ευθύνες για τη μη είσπραξη της οφειλής των 5,5 εκατ. ευρώ του κ. Βοσκόπουλου στη διάλυση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Η «Ε» όμως αποκαλύπτει σήμερα ότι οι ευθύνες για τη μη είσπραξη της τερατώδους αυτής οφειλής εγγίζουν και τη σημερινή κυβέρνηση.

Ο εξ απορρήτων και της απολύτου εμπιστοσύνης του υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου, διευθυντής Κρατικών Εσόδων (της Διεύθυνσης Δ16, όπως ονομάζεται) κ. Γ. Χατζάκης, είναι το ίδιο πρόσωπο που λόγω ικανοτήτων και γνώσης, όπως λέγεται στους διαδρόμους του υπουργείου, μετείχε στην Επιτροπή που τον Σεπτέμβριο του 2009 απέρριψε την αίτηση του κ. Βοσκόπουλου για διαγραφή των χρεών του, αφού είχαν εξαντληθεί όλες οι δικονομικές προσθεσμίες και είχαν απορριφθεί όλες οι προσφυγές.

Ως το Eurogroup!

Το βέβαιο είναι ότι οι εξελίξεις στην υπόθεση Βοσκόπουλου θέτουν την κυβέρνηση προ των ευθυνών της για πάταξη της μεγάλης φοροδιαφυγής, γεγονός που διαφαίνεται τόσο από την κοινωνική αντίδραση που δημιουργήθηκε στο εσωτερικό όσο και από τον θόρυβο που ξεσήκωσε τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Ακόμη και στους διαδρόμους των Βρυξελλών -όπου συνεδρίαζε το Eurogroup- έγιναν κάποιες συναντήσεις γύρω από το θέμα αυτό, με το ερώτημα των ξένων για το πόσο ειλικρινής και αποφασισμένη είναι η κυβέρνηση να βάλει τον δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων (δηλαδή στη φοροδιαφυγή) και να εγκαταλείψει τις μεγαλόστομες διακηρύξεις.

Με το θέμα ασχολήθηκαν χθες το «Spiegel», ο «Independent», το Κανάλι 4 της γαλλικής τηλεόρασης, ενώ ο απόηχος έφθασε μέχρι και τη μακρινή Φινλανδία.

Τ. Βοσκόπουλος: Το δημοσίευμα με αδικεί

Ολόκληρη η δήλωση του Τόλη Βοσκόπουλου, έχει ως εξής:

«Σημερινό δημοσίευμα που αναφέρεται σε δήθεν "φορολογική μου ασυλία", έχει εμένα ως εμφανή στόχο αλλά ουσιαστικώς άλλον πλήττει. Γι' αυτό, εκτός από την ύποπτη για τη σκοπιμότητά της επισήμανση, ότι υποβάλλω δήλωση μαζί με τη σύζυγό μου την ιδιότητα της οποίας παραθέτει, στο δημοσίευμα περιέχονται ανακρίβειες κρίσιμης σημασίας...

...Επισημαίνω χαρακτηριστικά:

* Η φορολογική υποχρέωση, η οποία εκκρεμεί ακόμη στα δικαστήρια, γεννήθηκε σε χρόνο κατά τον οποίο δεν γνώριζα καν τη σημερινή σύζυγό μου και δεν σχετίζεται ούτε κατ' ελάχιστον με την ίδια. Αλλη ήταν τότε η συζυγική μου σχέση.

* Δεν εισέπραξα ο ίδιος, δεν καρπώθηκα και δεν απέκτησα ουσιαστικώς ποτέ τα εισοδήματα στα οποία αντιστοιχεί ο φόρος που μου καταλογίστηκε. Η φορολογική αρχή που επιλήφθηκε εξαιτίας αντιδικίας και είναι γνωστή από τη δημοσιότητά της και τα αντίστοιχα δικαστήρια, προσδιορίζουν το πρόσωπο που απόλαυσε όσα ως «εισοδήματά μου» υπολογίστηκαν.

* Δεν ζήτησα ποτέ διαγραφή του χρέους. Ζήτησα τη διαγραφή των προσαυξήσεων που διπλασιάζουν την οφειλή και την άρση των βαρών, ώστε να πωληθούν τα ακίνητά μου και να εισπράξει η Εφορία το τίμημα, αντί του μικρότερου που ο πλειστηριασμός θα απέφερε.

* Δεν έχω τέσσερα αυτοκίνητα, όπως γράφεται, αλλά μόνο ένα και μάλιστα μοντέλο του 1977, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί και δεν κυκλοφορεί.

* Εχω μόνο τα κατεσχημένα από το Δημόσιο ακίνητα. Κατέβαλα όσα μου ήταν δυνατό να καταβάλω, εν όψει του ότι όπως ευρέως είναι γνωστό, εδώ και πολλά χρόνια έχω παύσει να εργάζομαι.

Επομένως, το δημοσίευμα που αναφέρεται σε γεγονότα που μόνο στο πρόσωπό μου αφορούν, ουσιαστικώς με αδικεί.

Ν.Δ.: Με μεγάλη καθυστέρηση

«Μεγάλη καθυστέρηση» στην κυβέρνηση καταλογίζει η Ν.Δ. σε ό,τι αφορά την απομάκρυνση της Α. Γκερέκου.

«Σε μια περίοδο κατά την οποία ο κ. Γ. Παπανδρέου προχωρεί, με την πολιτική του σε δραματική οικονομική αφαίμαξη των ελληνικών νοικοκυριών, διεκδικώντας για τον εαυτό του τον ρόλο του δημοσίου εισαγγελέα έναντι των πάντων, αποδεικνύεται ότι δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί και να διασφαλίσει τη διαφάνεια στο κόμμα του, ούτε καν μεταξύ των υπουργών του», αναφέρεται σε δήλωση του γραφείου Τύπου της Ν.Δ.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Εφορία και φορολογική πολιτική
Υπουργείο Πολιτισμού
Για το ίδιο θέμα
Χ. Παπουτσής: «Υπάρχει και πολιτικό ζήτημα στην υπόθεση Γκερέκου»
Μέσω... Τόλη χτυπά Παπακωνσταντίνου η Ν.Δ.