Ηλεκτρονική Έκδοση

Ελεύθερος αφέθηκε ο δράστης

Αφέθηκε ελεύθερος ο ακτιβιστής που πέταξε παπούτσι στον πρωθυπουργό

Τελευταία ενημέρωση:

Παπούτσι εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου εκσφενδόνισε ένας άνδρας ηλικίας 49 χρονών, χωρίς ωστόσο να βρει το στόχο του, κατά την αποχώρηση του πρωθυπουργού από τις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, στο πλακόστρωτο από την πλευρά της ΧΑΝΘ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης πριν προχωρήσει στην πράξη του φώναξε "Ενιαίο Πατριωτικό Μέτωπο", ενώ κατά την ακινητοποίησή του από τους αστυνομικούς της προσωπικής συνοδείας του πρωθυπουργού φέρεται να είπε "είναι χούντα, μας παίρνουν τα σπίτια".

Ο 49χρονος προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, μαζί με ακόμη δύο άτομα που βρίσκονταν στο ίδιο σημείο, τη δεκαπεντάχρονη κόρη του και έναν αγρότη. Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να κινηθεί ποινική διαδικασία εις βάρος του.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

41 σχόλια

41 Ο/Η Rimbaud έγραψε: (πριν 10 έτη)
Συμπεράσματα: 1) Όταν απουσιάζουν τα δεκάδες παπούτσια, γιαούρτια και πέτρες που θα έπρεπε να βρίσκονται στα χέρια πολιτών με ενσυνείδητη οργή, τότε μένει χώρος για τηλεσκηνοθετημένες φιέστες, βραδινές "πρόβες" ρίψεων και άλλα ευτράπελα...
2) Όταν είσαι ακροδεξιός ηλίθιος, δεν είσαι ικανός, όχι πράξη ακτιβισμού, ούτε μία προβοκάτσια της προκοπής (όπως παλιά...) να οργανώσεις...
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 41

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Μακεδονία και Θράκη
Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)
Για το ίδιο θέμα
Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη
«Νεκρή» πόλη η Θεσσαλονίκη γύρω από τη ΔΕΘ
Προπηλάκισαν τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλο
Κατάληψη περιπτέρου στη ΔΕΘ από αδιόριστους εκπαιδευτικούς
Σε κλοιό βυτιοφορέων το «Μακεδονία Παλλάς»
«Νεκρή» πόλη η Θεσσαλονίκη γύρω από τη ΔΕΘ