Ηλεκτρονική Έκδοση

Στον προεκλογικό αγώνα θέλει τους υπουργούς ο Γ. Παπανδρέου

Την επιτυχή υλοποίηση του «Καλλικράτη», αλλά και τη συνέχεια των προσπαθειών για την έξοδο από την κρίση επανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου ως κεντρικά διακυβεύματα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο ζήτησε από τα μέλη της κυβέρνησης «να σηκώσουν τα μανίκια» και να εργαστούν, ώστε το κυβερνών κόμμα να πετύχει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Επιτέθηκε εκ νέου στη Ν.Δ. για την υποκριτική, όπως τη χαρακτήρισε, αντιμνημονιακή πολιτική.

'Κάποιοι βρίσκουν την ευκαιρία να περιφέρουν την αντιμνημονιακή υποκρισία τους, υποτιμούν όμως τους πολίτες", ανέφερε ο πρωθυπουργός.

"Απομένουν τρεις βδομάδες και όλοι μας πρέπει να κάνουμε προσπάθειες για την επιτυχία του Καλλικράτη", πρόσθεσε. "Κάθε άλλο παρά μικροπολιτικές είναι αυτές οι εκλογές. Δεν είναι ευκαιρία για διαμαρτυρία, αν και κάποιοι θέλουν να τις κάνουν ευκαιρία για διαμαρτυρία", σημείωσε ο Γ. Παπανδρέου.

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των αυτοδιοικητικών εκλογών επισήμανε πως "το δίλημμα είναι αν θα συνεχίσουμε το έργο της σωτηρίας και αναμόρφωσης της πατρίδας ή αν θα πάμε πίσω στην παρακμή, τη φαυλοκρατία και τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου".

Φως στο τούνελ από το 2012

"Έχουμε σχέδια και στρατηγική και το αποδεικνύουμε", είπε και διευκρίνισε: "Το 2011 συνεχίζουμε την προσπάθεια. Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο δεύτερο ημίχρονο. Δημιουργούμε εμπιστοσύνη στην οικονομία, ώστε το 2011 να είναι η τελευταία χρονιά της ύφεσης και το 2012 να επανέλθει η ανάπτυξη και, το 2013 να δρομολογήσουμε εξελίξεις οριστικής πια εξόδου από την κρίση, αλλά και από την οικονομική εξάρτηση".

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

1 σχόλιο

1 Ο/Η Rimbaud έγραψε: (πριν 10 έτη)
Ούτε ένας δήμος, ούτε μία περιφέρεια στους κυβερνητικούς υποψηφίους! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ πριν μας μαυρίσουν κι άλλο τη ζωή...
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 1

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές
Κυβέρνηση