Ηλεκτρονική Έκδοση

Υψηλοί τόνοι από το ΠΑΣΟΚ για τον Παν. Ψωμιάδη

Για εκνευρισμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη τον οποίο υποδεικνύουν οι τελευταίες κινήσεις του, έκανε λόγο ο γραμματέας της Ν.Ε. Α΄Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπαστεργίου. Υποστήριξε ότι υπάρχει αλλαγή του προεκλογικού κλίματος στην Κεντρική Μακεδονία, που παραπέμπει σε ανατροπή του σκηνικού υπέρ του υποψήφιου περιφερειάρχη Μάρκου Μπόλαρη στον δεύτερο γύρο.

Ο Χρ. Παπαστεργίου χαρακτήρισε  "εγκληματικές" τις ευθύνες του νομάρχη Θεσσαλονίκης για τη διαχείριση του θέματος της λίμνης Κορώνειας και σημείωσε ότι παρουσίασε φωτογραφία που δείχνει ότι η λίμνη έχει νερό ενώ είναι λάσπη.

Άσκησε, ακόμη, κριτική στο προεκλογικό πρόγραμμα του Παν. Ψωμιάδη και προκάλεσε  σύγκριση με το πρόγραμμα του Μάρκου Μπόλαρη.

Για την αντιπαράθεση του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη με τον μητροπολίτη Ανθιμο δεν θέλησε να σχολιάσει τη συμπεριφορά του μητροπολίτη, αλλά έκανε αναφορές σε κείμενα του Οσίου Ανθίμου της Χίου.

Με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, που πήρε το μέρος του μητροπολίτη κι επιτέθηκε εναντίον του Γ. Μπουτάρη, σχολίασε πως είναι ανάγκη να γίνει ανατροπή στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στον δήμο Θεσσαλονίκης στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Επίσκεψη Παπανδρέου

Τη Δευτέρα θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα μιλήσει στο κλείσιμο των εργασιών της περιφερειακής σύσκεψης Κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ, στο ξενοδοχείο «Πόρτο Παλάς».

Το πρόγραμμα της σύσκεψης που θα αρχίσει στις 3μ.μ. περιλαμβάνει τρία εργαστήρια πολιτικής συζήτησης με θέματα την αναπτυξιακή, αγροτική και κοινωνική πολιτική.

Στις 6μ.μ. ο υποψήφιος περιφερειάρχης Μ. Μπόλαρης θα παρουσιάσει τα συμπεράσματα και θα ακολουθήσει η ομιλία του Γ. Παπανδρέου.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές
Μακεδονία και Θράκη
ΠΑΣΟΚ
Τοπική Αυτοδιοίκηση