Ηλεκτρονική Έκδοση

«Ντιντήδες, φλώροι, φλούφληδες και σαλονάτοι όσοι βουλευτές φοβούνται»

«Όποιος φοβάται να κυκλοφορήσει να πάει σπίτι του», ήταν το σχόλιο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τους βουλευτές που δηλώνουν ανήσυχοι από τις αποδοκιμασίες και τους προπηλακισμούς συναδέλφων τους από πολίτες.

«Αυτοί που φοβούνται είναι οι ντιντήδες όπως είπε ο Φαήλος [σ.σ. Κρανιδιώτης], οι φλώροι που λέγαμε εμείς, οι φλούφληδες και οι σαλονάτοι, που λένε κάποιοι άλλοι. Όταν ασχολείσαι με τα κοινά δεν έχει φοβάμαι", είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΝΕΤ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του ινστιτούτου "Κωνσταντίνος Καραμανλής".

"Πρόβλημα υπάρχει σε αυτούς τους οποίους προκαλούν, βλέπουν την πολιτική ως ένα τρόπο καλύτερης ποιότητας της προσωπικής τους ζωής", πρόσθεσε και σημείωσε ότι οι βουλευτές δεν πρέπει ούτε να φοβούνται, ούτε να ζουν προκλητικά.

Υποστήριξε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι και διερωτήθηκε: "Και η λύση; Πού θα βρεθεί; Και πώς θα βρεθεί; Και από ποιους θα βρεθεί; Δεν πρέπει η λύση να είναι πολιτική; Από πού θα έρθει από τη δικαιοσύνη; Από τις ένοπλες δυνάμεις; Από τους επιχειρηματίες;".

Δίνοντας την απάντησή του, σημείωσε, "όχι βέβαια, θα έρθει και πάλι από τον κυρίαρχο λαό, ο οποίος θα μπορεί και πάλι να ψηφίζει και να εκλέγει πολιτικούς".

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

22 σχόλια

21 Ο/Η Γιαννης έγραψε: (πριν 10 έτη)
Μου ειναι αντιπαθης ο Μειμαρακης.Αλλα μη καθαγιαζετε τον Τεμπονερα.Σε αλλο σχολειο ηταν καθηγητης και πηγε να βοηθησει στη καταληψη αλλου σχολειου.Τα θελε και τα παθε.Αν ο νεκρος ηταν δεξιος δε θα λεγατε κουβεντα,το συζητατε ακομα επειδη ητνα "προοδευτικος".Ας προσεχε
22 Ο/Η Ανώνυμος έγραψε: (πριν 10 έτη)
Όταν όλοι, μα όλοι, οι πολιτικοί μας προέρχονται από τις κομματικές οργανώσεις της Γ' βάθμιας εκπαίδευσης δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο. Ο Σαμαράς μίλησε μετά τις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές στην κομματική παράταξη. Οι "σκεπτόμενοι" φοιτητές ζητοκραύγαζαν και χειροκροτούσαν ανασκολοπίζοντας πράσινα κοτόπουλα με μπλε στιλό. Είναι οι αυριανοί βουλευτές, υπουργοί, γενικοί γραμματείς κλπ. Προηγούμενα παραδείγματα; Μεϊμαράκης, Βουλγαράκης, Χατζηδάκης, Στυλιανίδης και από τους άλλους Παπουτσής, Λαλιώτης, Δαμανάκη, Τσίπρας, Χαλβατζής ......
Έλεος. Η λύση είναι στα χέρια μας. Να φτιάξουμε ως γονείς σωστούς ανθρώπους με γνώση, αξιοπρέπεια, δύναμη σκέψης. Μπορούμε; Αλλιώς όσο χειροκροτάμε αυτούς είμαστε άξιοι της τύχης μας.
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 22

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Βουλή
Νέα Δημοκρατία