Έντυπη Έκδοση

«Δεν πληρώνω» κατά ΠΑΜΕ

«Το ΠΑΜΕ με δηλώσεις στελεχών και ανακοινώσεις καλεί ουσιαστικά τα μέλη του να επιτεθούν στο κίνημα «Δεν πληρώνω»» αναφέρουν εκπρόσωποι του κινήματος, που ξεκίνησε από τα διόδια και ενεργοποιήθηκε τα τελευταία τρία χρόνια.

Υποστηρίζουν επίσης πως «ό,τι δεν ελέγχεται και δεν θέλει να μπει στο μαντρί, το χτυπάνε. Υπάρχουν βίντεο, που δείχνουν ότι τα 100 άτομα του μπλοκ "Δεν πληρώνω" αποχωρούν από τις συμπλοκές,και αποτελούν αδιάψευστη μαρτυρία».

Στην ανακοίνωσή τους εκφράζουν συλλυπητήρια για το θάνατο του Δημ. Κοτζαρίδη, καταδικάζοντας «την ψευδή καταγγελία του ΠΑΜΕ, σύμφωνα με την οποία δυνάμεις που εμφανίστηκαν πίσω και μέσα στο λεγόμενο κίνημα "Δεν πληρώνω" προέβησαν σε δολοφονική επίθεση από την οποία προκλήθηκαν τραυματισμοί μελών του ΠΑΜΕ και ο θάνατος του οικοδόμου».

Προσθέτουν ότι «τα μέλη του κινήματος δεν προκάλεσαν κανένα επεισόδιο, ούτε υπέθαλψαν οποιαδήποτε ενέργεια βίας. Το ΚΚΕ προσπαθεί να μας απαξιώσει επειδή αποτελούμε ασυμβίβαστο και ανεξάρτητο κομμάτι του κοινωνικού κινήματος. Μεγαλοεργολάβοι προβαίνουν σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον μελών μας, από τη δράση μας κινδυνεύουν να χάσουν τον παρά. Δεν διαπραγματευόμαστε με καμία μαριονέτα του συστήματος».

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών
ΠΑΜΕ