Ηλεκτρονική Έκδοση

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ξαναπροτείνει ο Δ. Λιντζέρης

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δ. Λιντζέρης, με ανοιχτή επιστολή του προς τον πρωθυπουργό ξαναπρότεινε συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας. Ο βουλευτής αναφέρει στην επιστολή του ότι θεωρεί αδιανόητο να συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ χωρίς να δίνεται ο λόγος στους βουλευτές, ειδικά αυτή την ώρα που αμφισβητείται το πολιτικό σύστημα.

Σύμφωνα με τον Δ. Λιτζέρη, η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης σε συνδυασμό με την αδυναμία της κοινωνίας να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, επαναφέρει το ερώτημα με ποια αποτελεσματική, ισχυρή, στιβαρή, συναινετική διακυβέρνηση μπορεί να θωρακιστεί η χώρα, αποφεύγοντας τον εξοβελισμό της από την ευρωζώνη και την ευρωπαϊκή οικογένεια.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει πως η πρότασή του για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας εκτάκτου ανάγκης έχει ωριμάσει και βρίσκει υποστήριξη από πλειάδα στελεχών με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και έχει την αποδοχή του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας. Γι΄ αυτό το λόγο, ζητάει μέσω της επιστολής του από τον πρωθυπουργό, την κατάθεση συγκεκριμένου πολιτικού και προγραμματικού πλαισίου στους αρχηγούς των κομμάτων και ταυτοχρόνως την ανάληψη πρωτοβουλιών εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι οποίες θα οδηγήσουν στον σχηματισμό μιας αποτελεσματικής, ισχυρής, στιβαρής και συναινετικής διακυβέρνησης.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΠΑΣΟΚ