Ηλεκτρονική Έκδοση

Πήγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζήτησε ξανά εκλογές

Σαμαράς: Η ΝΔ θα αποτρέψει τυχοδιωκτισμούς και πειραματισμούς

Τελευταία ενημέρωση:

«Οι εκλογές αποτελούν εθνική ανάγκη και ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να κάνει το καθήκον του» δήλωσε ο Αντ. Σαμαράς μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η δήλωση του προέδρου της Ν.Δ. ερμηνεύεται ως προτροπή προς τον Κάρ. Παπούλια να παραιτηθεί, προκειμένου να οδηγηθεί η χώρα σε βουλευτικές εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες στο επιτελείο του Αντ. Σαμαρά συζητείται επίσης η παραίτηση σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. και των αναπληρωτών προκειμένου να προκληθούν εκλογές, για την κάλυψη των κενών εδρών.

Το μόνο σχετικό προηγούμενο που υπάρχει σημειώθηκε στις αρχές της δεκαετίας του '90 μετά την καταδίκη του Δ. Τσοβόλα από το Ειδικό Δικαστήριο, απόφαση με την οποία ο πολιτικός εξέπεσε του βουλευτικού αξιώματος. Οι επιλαχόντες αρνήθηκαν να καταλάβουν την κενή θέση και προκηρύχθηκαν εκλογές για την κάλυψη της στη Β' Αθηνών.

"Ο κ. Παπανδρέου στην προσπάθειά του να διασωθεί έβαλε ένα δίλημμα διχαστικό, εκβιαστικό που θέτει σε κίνδυνο το μέλλον μας και τη θέση μας στην Ευρώπη", τόνισε ο Αντ. Σαμαράς εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου και συνέχισε: "Εξήγησα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι η Ν.Δ. είναι αποφασισμένη να αποτρέψει πάση θυσία τέτοιους τυχοδιωκτικούς πειραματισμούς και μπορεί να το κάνει.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε μπροστά μας απλά ένα αίτημα για εκλογές. αυτη΄τη στιγμή οι εκλογές αποτελούν εθνική ανάγκη και ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να κάνει το καθήκον του".

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

3 σχόλια

1 Ο/Η Πλούσιος Συνταξιούχος. έγραψε: (πριν 6 έτη)
Εσείς, εκεί στην ΝΔ, σιγά και με το μαλακό, μην σας σκιστεί το καλσόν !
2 Ο/Η Ανδρέας έγραψε: (πριν 6 έτη)
θα ηθελα να ηξερα οκ.Σαμαράς γιατι επιθυμεί διακαως την πρωθυπουργια μιας χωρας σε τετοια κρίση! Να μας βγαλει από την κριση αποκλείεται, αρα μαλλόν οσμιζεται νεο φαγοπότι!!
3 Ο/Η ΚΜ έγραψε: (πριν 6 έτη)
Έχουνε κλ@σει πατάτες από το φόβο ότι μπορεί ο κόσμος να ξυπνήσει και να μαυρίσει μαζικά την ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ε.

Τα "άγια των αγίων" της ελληνικής αστικής τάξης, η πολυδιαφημισμένη συμμετοχή μας στην Ευρώπη τίθεται σε κίνδυνο από τον "επικίνδυνο" ΓΑΠ. Σημιταίοι, Ψυχαραίοι, Σαμαραίοι, Ντοραίοι, Καρατζαφυραραίοι τρέχουν με αφρούς στο στόμα.

Ησυχάστε μαγκίτες, κόλπο του ΓΑΠ ήταν για να βγάλει λεφτά η οικογένεια στο Χρηματιστήριο...

Άλλο τώρα που ο Λαός έχει αρχίσει να ξυπνά και να διερωτάται ποιος είναι ο υπεύθυνος για την αποβιομηχάνιση μιας πλούσιας χώρας, πώς γίνεται συνεχώς να χρωστάμε και τα χρέη μας να αυξάνονται, και γιατί να μη μπορούμε να ασκήσουμε δική μας νομισματική πολιτική για να απαλύνουμε την κρίση, και γιατί να μη μπορεί η Κεντρική μας Τράπεζα να αγοράσει ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, όπως κάνουν στις ΗΠΑ και στην Ιαπωνία και στην Αργεντινή, όπου τα χρέη είναι μεγαλύτερα από το ελληνικό σε ποσοστό του ΑΕΠ.

Οι μέρες σας μαγκίτες είναι μετρημένες.
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 3

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Νέα Δημοκρατία
Προεδρία της Δημοκρατίας