Ηλεκτρονική Έκδοση

Προλειαίνουν το έδαφος για εκλογές μετά τις 19 Φεβρουαρίου

Κάθε άλλο παρά σίγουρη θεωρούν στελέχη του ΠΑΣΟΚ τη διεξαγωγή εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου, αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο για παράταση του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου, πέραν του αναμενόμενου.

"Ο χρόνος των εκλογών έχει ελάχιστη σημασία μπροστά στην αντιμετώπιση δύο τεράστιων προβλημάτων: την απειλή της έσωθεν αναταραχής και ανομίας και την έξωθεν απειλή της αποβολής από την ευρωζώνη", δήλωσε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, στο πλαίσιο της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

"Είναι θέμα της Βουλής και προφανώς των αρχηγών των κομμάτων, να διαπιστώσουν λήξη συναγερμού για την επιστροφή στα δεδομένα της κανονικής πολιτικής ζωής", πρόσθεσε.

 "Πρέπει κατηγορηματικά και με σαφήνεια οι πολιτικές δυνάμεις κυρίως το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να θεωρήσουν ότι είναι σε κυβέρνηση πολιτικής συνευθύνης και να της δώσουν δύναμη για να ολοκληρώσει το έργο της και να διασφαλιστούν τα 130 δισ. ευρώ της συμφωνίας που θα δώσουν αναπτυξιακή τροχιά στη χώρα", ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου.

"Εκλογές πρέπει να γίνουν μόνον όταν ολοκληρωθεί και κατοχυρωθεί το έργο αυτό", τόνισε.

Τα σχόλια έχουν κλείσει για αυτό το άρθρο

3 σχόλια

1 Ο/Η Βασίλης Περ έγραψε: (πριν 8 έτη)
Πώς το λένε, πώς το λένε! α!...κοινοβουλευτική δικτατορία!
2 Ο/Η Dimitris έγραψε: (πριν 8 έτη)
Έτσι είναι. Όπως είπε ο μέγας "δημοκράτης" και "σοσιαλιστής" Π. Ευθυμίου, "αυτή η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της...". Το γνωρίζαμε ήδη αυτό. Έχουμε ήδη πάρει τεράστια γεύση από το έργο της προηγούμενης.
Και συνεχίζει μ' ένα τραγικό ανέκδοτο: "Nα διασφαλιστούν τα 130 δισ. ευρώ της συμφωνίας που θα δώσουν αναπτυξιακή τροχιά στη χώρα".
Ακόμα έχουν το απύθμενο θράσος να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό με "αναπτυξιακές" απάτες.
Η Ελλάδα μπαίνει στο γύψο επ' αόριστον από αυτούς που την έχουν ήδη ρημάξει. Ελληνικέ λαέ αντιστάσου στη νέα ΧΟΥΝΤΑ!
3 Ο/Η ΚΜ έγραψε: (πριν 8 έτη)
"Ο χρόνος των εκλογών έχει ελάχιστη σημασία..." δήλωσε η υπουργός Παιδείας κα Διαμαντοπούλου.

Εννούσε ότι οι ίδιες οι εκλογές έχουν ελάχιστη σημασία!

Υπερβολές;

Καθόλου! Δέστε πώς ετοιμάζει τις εκλογές στα ΑΕΙ: με διορισμένες εφορευτικές επιτροπές (και ειδικά στο ΕΚΠΑ ούτε πρόθυμους για διορισμό δεν κατάφερε να βρεί, χειρότερα και από τον Παπαδόπουλο δηλαδή) και με το εκλογικό σύστημα του ... Μαρκησίου Ντε Κοντορσέ.

Μου φαίνεται πως τώρα κατάλαβα γιατί ο ΓΑΠ ζητούσε αλλαγή του εκλογικού νόμου! Του σφύριξε η Διαμαντοπούλου την ιδέα και ο ΓΑΠ ενθουσιάστηκε με τον Κοντορσέ. Κοτζάμ μαρκήσιος ήταν.

Άντε, με το καλό να διορίσετε και τα κόμματα στις επόμενες εκλογές...
Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας 3

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Κυβέρνηση
ΠΑΣΟΚ
Βουλή
Για το ίδιο θέμα
«Ολα για το ευρώ και μετά βλέπουμε»
Συνεχίζεται στη Βουλή η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων