Ηλεκτρονική Έκδοση

Νέα επίθεση με συστάσεις Κεδίκογλου σε Τσίπρα

Τελευταία ενημέρωση:

Νέα επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, παρά την απόπειρα να πέσουν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης με αφορμή τις πρόσφατες επιθέσεις.

Σήμερα ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε πως είναι “ευπρόσδεκτη η –έστω και όψιμη– ανησυχία του κ. Τσίπρα για την κλιμάκωση της βίας” αλλά τόνισε πως “εάν πραγματικά επιθυμεί τη μέγιστη δυνατή καταδίκη, ας φροντίσει πρώτα να συμμορφώσει τα στελέχη του, που με εμπρηστικές δηλώσεις συνεχίζουν να πυροδοτούν το πολιτικό κλίμα”.

Στο ίδιο ύφος συνέχισε λέγοντας “ας συμμορφώσει πρώτα τον αναρχικό βουλευτή που ακόμα διατηρεί στο κόμμα του, τον πολιτικό εμπρηστή εκπρόσωπό του, τα στελέχη και τη νεολαία του που καμαρώνουν για τα λοστάρια και τις μάσκες που διατηρούν στο σπίτι τους”.

ΣΥΡΙΖΑ: «Η υποκρισία έχει και τα όρια της»

Σε αντιπερισπασμό με στόχο τη συγκάλυψη της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ και των φορολογικών μέτρων αποδίδει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τη νέα επίθεση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου. 

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει: “Ο προφανής αντιπερισπασμός, που επιχειρείται από την πλευρά της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού για τη συγκάλυψη της υπόθεσης της Λίστας Λαγκάρντ, των μνημονιακών νομοθετικών εκτρωμάτων και του προκλητικά άδικου φορολογικού νόμου, προδίδει πανικό.

Δεν λένε να βάλουν μυαλό. Συνεχίζουν τη στρατηγική της έντασης και της στοχοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με απώτερο στόχο την ενοχοποίηση των κοινωνικών αγώνων, ενώ ταυτόχρονα καλούν για κοινό μέτωπο κατά της βίας. Η υποκρισία έχει και τα όρια της, η γελοιότητα, όμως, όχι”.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
ΣΥΡΙΖΑ
Κυβέρνηση
Για το ίδιο θέμα
Πολιτική αντιπαράθεση πάνω από τα γκαζάκια
Σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνική βία
Πόλεμος δηλώσεων ΣΥΡΙΖΑ-Κεδίκογλου
«Αφοπλίζουν» τα γραφεία Τύπου, Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ