Ηλεκτρονική Έκδοση

Λίστα Λαγκάρντ

Παπασταύρου: Δεν είναι δικός μου ο λογαριασμός

Την Πέμπτη καταθέτει ο Βενιζέλος

Διέψευσε για μια ακόμα φορά ο δικηγόρος και συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά Σταύρος Παπασταύρου ότι έχει σχέση με τον λογαριασμό ύψους 550 εκατ. δολαρίων που περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ, καταθέτοντας την Τετάρτη στην Προανακριτική Επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες είπε στα μέλη της επιτροπής, που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργου Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ, να αποτανθούν στην επτιροπή κεφαλαιαγοράς προκειμένου να τους βοηθήσει να βρουν ποια φυσικά και νομικά προσωπα είναι δικαιούχοι του επίμαχου λογαριασμού.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη αναμένεται να καταθέσει στην Προανακριτική ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Αναμένεται να δεχθεί στενό pressing από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης που μετέχουν στην επιτροπή, δεδομένου ότι τόσο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝ.ΕΛ αλλά και η Χρυσή Αυγή στις προτάσεις τους είχαν συμπεριλάβει τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών για την υπόθεση και του Ε. Βενιζέλου.

Αύριο, Πέμπτη, όπως έγινε γνωστό ο πρόεδρος της επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αναμένεται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, προκειμένου να του ζητήσει να καταθέσει την ερχόμενη Τρίτη. Τ

ην ίδια ώρα τόσο βουλευτές όσο και ο πρόεδρος της Προανακριτικής εκτιμούν ότι το πόρισμα δεν πρόκειται να εκδοθεί πριν τις 29 Απριλίου, όπως είναι προγραμματισμένο, αλλά θα πάει αργότερα.

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Λίστα Λαγκάρντ
Βουλή
Για το ίδιο θέμα
Κασιδιάρης - Βενιζέλος σόου στην Προανακριτική
Ο Στ. Παπασταύρου καταθέτει στην Προανακριτική