Ηλεκτρονική Έκδοση

Συγχαρητήρια Σβόμποντα σε Καμίνη για τη στάση απέναντι στη Χρυσή Αυγή

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε ο πρόεδρος της ομάδας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωκοινοβούλιο, Χάνες Σβόμποντα, προς τον δήμαρχο Αθηναίων, Γ. Καμίνη, διότι κράτησε «σθεναρή στάση στην απόπειρα του ακροδεξιού εξτρεμιστικού κόμματος να διαχωρίσει την κοινωνία σε Έλληνες και μη».

Χάνες Σβόμποντα Χάνες Σβόμποντα «Το να έχει κάποιος αμετακίνητη θέση απέναντι στον εξτρεμισμό είναι πολύ κρίσιμο, ακόμη περισσότερο σε περίοδο κρίσης και δράττομαι της ευκαιρίας να σας εκφράσω την πλήρη υποστήριξή μου», αναφέρει ο Χ. Σβόμποντα, συμπληρώνοντας ότι «η  συνάντησή μας το περασμένο φθινόπωρο αποτέλεσε έμπνευση για εμένα και θα ήμουν ευτυχής να διατηρήσουμε επαφή. Είναι εξίσου απαραίτητο να πολεμήσουμε τόσο την κρίση όσο και τις εξτρεμιστικές τάσεις, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Εκτιμώ πολύ τις προσπάθειές σας και τη θέση σας προς αυτήν την κατεύθυνση».

Στο μεταξύ, το ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) έλαβε το μεσημέρι την απόφαση για απερίφραστη καταδίκη της απρόκλητης επίθεση κατά του δημάρχου Αθηναίων. Η ΚΕΔΕ εκφράζει τη βούληση όλων των αυτοδιοικητικών παραγόντων ώστε η Πολιτεία να λάβει μέτρα για την πρόληψη ανάλογων περιστατικών και την προστασία των αιρετών της αυτοδιοίκησης.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Αποστολή με Email Εκτύπωση σελίδας

Διαβάστε επίσης

Στην κατηγορία
Πολιτική
Με λέξεις-κλειδιά
Τοπική Αυτοδιοίκηση
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Χρυσή Αυγή
Για το ίδιο θέμα
Χτυπήθηκε 12χρονη από επίθεση του «Καιάδα» στον Καμίνη
Μήνυση κατά του Γερμενή κατέθεσε ο Καμίνης